Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Tutaj Cave Johnson.

Zapewne wielu z Was nudzi nauka - nie dziwię się - np.: po co komu wiedzieć jaką konsystencję ma marmur? Nie chcę rozpisywać się o marmurze, ale tego uczą w szkołach. Po co normalnym ludziom takie bzdury... Nie mają  nic innego do roboty tylko kuć w pamięci KONSYSTENCJĘ MARMURU? Jeżeli lubicie ciekawe eksperymenty, lub chcecie się nimi pochwalić (lub zrobić idiotę z kogoś innego) to mam świetną propozycję; humorystyczny blog o nauce. Ha! Tak. Dokładnie. Jeżeli masz ambicję i poczucie humoru to proszę bardzo! Miej sobie te ambicje i poczucie humoru, lecz jeśli jest to związane z nauką to zapraszam "do mnie". [Do Grega] Greg, włącz dostęp dla wszystkich IP.

Chętnie nie przedłużał bym tego, ale [ciszej] jajogłowi mogą się czepiać i uznają to za reklamę [normalnie] więc adres możecie znaleźć na moim profilu...

Jeśli zniechęciło Cię to, że musisz podjąć się takich skomplikowanych kroków naciśnij

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

.

Zapomniałem dodać; jest otwarta rekrutacja na asystentów (więcej we wpisie). Są jeszcze trzy wolne miejsca na rangę Naukowiec...

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

@edit

Zapomniałem napisać czegoś ważnego: treść bloga będzie miała charakter..... mhm... nie koniecznie prawdziwych "testów"

-Cave Johnson  

PS Jajogłowi sądzą że nabijam posty bo chcę zareklamować serwer :P Jest to nieprawdą ponieważ nawet nie mam takich zamiarów, a tak wgl  numer serwera to: +14258225251

jeżeli zadzwonisz pod ten numer otrzymasz informację że zostałeś odłączony od serwera, więc jest to zbędna informacja(no chyba że masz sprzęt do łączenia się z serwerami BBS)

PPS mate28 przestań tańczyć, taniec nie jest związany z nauką!

PPPS Dobrze! To mi się podoba :D Cicho na forum a już mam kilka kandaturyt. Ehh... Może będzie jeszcze troszkę ^_^ Te się nie nadają -_-

Edytowane przez Cave Johnson

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pigmej4ever    22

Nie wiem dlaczego, ale zgłosiłem się na "asystenta", mam nadzieję, że mnie nie przyjmiesz bo nie znam konsystencji marmuru, ani innych głupot

Btw. Zapomniałem dopisać w podaniu- niegdyś 9 miejsce na Fak%%%%%%.pl, za pisanie właśnie jakichś "naukowych" głupot...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie mam na to czasu, ale podoba mi się twoja inicjatywa, Cave Johnsonie.

W ogóle podobają mi się twoje posty, może i przyszedłeś tu tylko się zareklamować, ale nie jesteś taki jak inni z tą reklamą :D

Właśnie, mate28, przestań tańczyć!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi