Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
tolberti

Armia Regnum

Rekomendowane odpowiedzi

tolberti    4

Jako pierwszy rycerz Królestwa Regnum niniejszym ogłaszam pobór wojowników do straży miejskiej- armii Actus.

Strażnik takowy będzie patrolował tereny miejskie oraz poza miejskie jak trakty czy też pobliska wieś.

Chętnych proszę o napisanie podania w tym temacie.

Jak powinno wyglądać podanie:

Nick:

List motywacyjny:

Dla dwóch najlepszych podań ranga podoficerska jako nagroda za ogładę i udowodnienie umiejętności przywódczych.

Sir Tolberti z Actus

Pierwszy rycerz Królestwa Regnum

P.S. Zgłoszenia nadsyłamy do środy soboty wieczorem

Lista dodanych do straży na dzień dzisiajszy:

Moherowy_PL -sierżant

Skryba_PL

TheKoros47 -kowal

Pieczu -kapral

Markus125

Taurus97 -zaopatrzenie

Podoficerowie wybrani i rekrutacja jest już zakończona

Przypominam, że nie wojowników jeszcze można wygryźć poprzez lepszą ofertę!

Teraz już nie.

Edytowane przez tolberti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Dodam iż taka armia będzie miała dofinansowanie od miasta Actus

Edit : Ranga aby była jasność będzie tylko formalna, a nie ogólna w grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gap1996    9

Nick: Skryba_PL

List motywacyjny:

*Wojak w służbie królestwa, Skryba_PL, rekomenduje Wielkiemu Rycerzowi Królestwa Regnum swoje usługi.

Szanowany Rycerzu Tolberti,

Składam pokłony przed Twoją osobą i proszę o wysłuchanie. Wiele lat minęło, odkąd po raz pierwszy sięgnąłem po miecz. Do dziś, poprzez liczne wyprawy, perfekcyjnie opanowałem wojenne rzemiosło. Wielokrotnie stawałem w obronie słabszych i jestem gotów oddać życie w służbie miejskiej straży. Od dawna marzę o rozpoczęciu oficjalnej pracy w charakterze stróża prawa i bezgranicznemu oddania się swojemu fachowi. Dziś, w pełnej pokorze proszę o przyjęcie do grona strażników i szansę na udowodnienie moich umiejętności.

Ku chwale królewskiego rodu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tolberti    4

Dodam iż taka armia będzie miała dofinansowanie od miasta Actus

Edit : Ranga aby była jasność będzie tylko formalna, a nie ogólna w grze.

Takie rzeczy to tylko na forum pisze żeby jakoś to wyglądało a w grze to raczej za dużo pisania i ceregieli by było. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
boss43210    5

Nick: Moherowy_PL

List motywacyjny:

Wojownik Moherowy_PL do waszej dyspozycji

Szanowny rycerzu Tolberti,

Me męstwo i odwagę zobaczyłeś sam kiety to wyruszyliśmy na wyprawe w raz z pewnym rolnikiem

Znależliśmy ruiny w których walszyłem u twego boku z niezliczona armia az do końca i broniłem owego rolnika

Jestem doskonałym wojownikiem który bedzie bronił społeczeństwo

Dla Ciebie, królestwa i ludu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lizak    7

Sorry za offtop, ale teraz też powinna zostać nadana możliwość stworzenia obozu bandyckiego osobie, która napisze najlepszą aplikację - moim zdaniem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Mamy zamiar zrobić przeciwieństwo wojowników, ale to trochę potrwa - priorytetem jest na razie usunięcie lagów.

Tolbertis zrób potem listę na forum wojowników w straży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tolberti    4

Mamy zamiar zrobić przeciwieństwo wojowników, ale to trochę potrwa - priorytetem jest na razie usunięcie lagów.

Tolbertis zrób potem listę na forum wojowników w straży.

Nie ma sprawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TheKoros47    13

Nick:TheKoros47

List motywacyjny:Miałem już przyjemność wykuć dla ciebie wspaniała zbroje i chciałbym nadal kuć zbroje dla ciebie i twoich podopiecznych.W walce może nie jestem świetny ale znakomicie nadam się na kowala w straży miejskiej.Chciałbym się chociaż trochę przysłużyć naszemu wspaniałemu miastu Actus oraz jego mieszkańcom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PieCZu   
Gość PieCZu

Nick:PieCZu

List motywacyjny:

Regnum, 10.Sierpnia.2011

Szanowny Tolberti

Witaj,Jam jest PieCZu, Wojownik walczący z Plugastwem naszego pięknego Królestwa.

Mieczem posługuje się od 7 roku życia, wiec nabrałem ogromnego doświadczenia.

Zawsze chciałem walczyć dla mego miasta wiec gdy tylko dowiedziałem się ze Ty Wielki Rycerz,

Zbierasz wojów do Armi Regnum od razu zająłem się pisaniem tego listu .

I proszę cie o przyjecie i pozwolenie na to abym mógł stanąć

w szeregach twojej Armi . A obiecuje ze Szanowny Pan nie pożałuje gdyż będę bronił miasta

całym Sercem i Sila

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Camil, fajny pomysł z tym przeciwieństwen dla wojów, mogli by być to bandyci którzy atakują nocą biedne dzielnice i walczą ze strażą . Tylko pozostaje jedno "ale", na serwie jest śrenio 18 graczy a to o wiele za mało, a szkoda bo serwer świetny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Markus125    7

nick: Markus125

List Motywacyjny: Wojownik Markus125 zgłasza się do służby!

Drogi rycerzy Tolberti, chciałbym wstąpić do straży.Z mojej ręki zgineło więcej potworów niż zdołałbym zliczyć, od dawnoa marzyłem by zrobić coś dobrago dla miasta i jego mieszkańców i tera nadarzyła się okazjia! Wielu osobą udowaodniłem se umiejetności bojowe a niektórym nawet uratowałem życie, więc to będzie dla mnie zaczyt służyć w obronie miasta jako stażnik.

@Y4nuszek: Następnym razem do tego, nie twórz nowego tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Taurus97    1

Nick : Taurus97

List motywacyjny : Ja rolnik Taurus zgłaszam się by pomagać w służbie naszemu mościwemu miastu. Jako rolnik mógłbym piec chleb dla wygłodniałych i zmęczonych służbą strażników. Ręce moje więcej chleba wyrobiły niż jakiekolwiek inne. Ja sam chętnie podzielę się owym chlebem z ciężko pracującą strażą. W dynarach wynagrodzeń oczekuje od władzy. Liczę na około 1 dynar za bochenek, gdyż dając jedzenie ludziom oczekuje więcej niż u piekarza.

Rolnik Taurus97 mieszkaniec Actus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lizak    7

Wiecie co? Może wprowadźcie limit 2-3 wojowników w straży? Bo ja widzę, że tu zaraz zrobi się 1 organizacja w której będzie 18/20 graczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
boss43210    5

Pvp juz dziala i gracze sie zabijaja praktycznie za nic . Sklad strazy musi powstac bo rolnicy, gornicy i drwale nie maja szans w walce z wojownikami ktozy najprawdopodobnie stana sie klasa zla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sazyr    15

Tolberti, spotkajmy się jutro w twojej siedzibie, musimy omówić pewne sprawy dotyczące ataków bandytów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tolberti    4

Z tego co zauważyłem nie ma pvp ale ludzie strzelają z łuku.

Sazyr spotkamy się jak się znajdziemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tomasz424    3

Nick : tomasz424

List :

Szanowny rycerzu Tolberti.

Ja, rolnik tomasz424 zglaszam sie na ochotnika jako kucharz strarzy miejskiej. Bede regularnie dostarczal porzywienie zmeczonym straznikom i dbal o ich zdrowie. W nagrode oczekuje 1 denara za kazdy sprzedany chleb i 0.5 denara za kazde sprzedane jablko lub awansu do rangi szlachcica w zamian za dostarczanie chleba w symbolicznej cenie 0.1 denara i tyle samo za jablka. Obiecuje ze nie zawiode i pozdrawiam-

tomasz424.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tolberti    4

Nie ode mnie zależy kto zostaje szlachcicem. A chleb musi być tańszy niż na targu. Poza tym mamy już żywiciela.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quacke    18

Nick: Quacke

List Motywacyjny

Drogi Tolberti z Actus, rycerzu królestwa Regnum.

Moim prawdziwym zamiłowaniem jest topór i ścinanie drzew. Jednak zawsze interesowałem się budowlanką. Dlatego bardzo uradowałem się twą prośbą o wstąpienie do straży miejskiej. Jako budowniczy zajmę się dostarczeniem drewna i pomocą w budowie posterunku w Actus. W odległej krainie w której jestem sam i do której czasem przybywam buduję niesamowite budowle. Bardzo często mam ogromne plany, lecz często ich nie realizuję z powodu braku czasu. Moją ostatnią budowlą Jest latarnia morska (jeszcze nie dokończona) która znajduje się na wyspie nieopodal mego domu.

Latarnia morska (nie jest jeszcze skończona więc zdjęcia będą aktualizowane).

Z bliska:

W dzień:

92316840716584776281.png

W nocy:

74824692830476807093.png

Z daleka:

W dzień:

46426574118847656123.png

W nocy:

80913518275114763838.png

Mam też podstawowe/średnie wykształcenie w obsługiwaniu i tworzeniu urządzeń elektrycznych, bramek elektrycznych i przełączników.

Mechanizm lampek na latarni (później go przeniosę więc czekajcie na aktualizacje)

Looper:

87718212989558954769.png

Bramka zapisująca ustawienie:

96031147929925939765.png

Wewnętrzny system światełek:

27385785520724737593.png

Jedynym problemem jest to, że najprawdopodobniej w sobotę wyjeżdżam w sprawach służbowych (wakacje) do odległych krain (na wieś) w których nie będę miał z tobą, sir, kontaktu (brak internetu :) ) i wracam w niedzielę.

Mam nadzieję, że moje podanie zostanie jak najszybciej rozpatrzone.

Z poszanowaniem, Quacke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ZooM    0

To ma być armia regnum, a nie cała grupa, która jest samowystarczalna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quacke    18

Ja dostałem propozycję od Tolberti'ego więc się nie czepiaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...