tomasz424 3 Napisano 11 Sierpień 2011 Nie ode mnie zależy kto zostaje szlachcicem. A chleb musi być tańszy niż na targu. Poza tym mamy już żywiciela.Jak bedzie 2 zywicieli to jak 1 bedzie ofline to 2 bedzie pomagal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolberti 4 Napisano 11 Sierpień 2011 Ja chce kilku wojowników + 1 górnik i 1 farmer. To wszystko. Zobaczycie kogo wybiorę w Sobotę i nie kłóćcie się.Farmer i górnik będą mieli umowę ze strażą, a nie będą strażnikami.Mam nadzieję, że to proste i logiczne, że chcę jak najlepiej dla moich ludziwięc się z dostawcami umawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matekpow 0 Napisano 11 Sierpień 2011 Nick:MatekpowWiek:13,, Wszem i wobec ogłaszam wilmożnego Tolberta o proźbę dołączenia do armi królewskiej.Bardzo dobrze opanowałem szermierke a i strategią wojeną nie pogardzę przez lata w zakonie.Nauczyłem się dość dużo o honoże i prawie'' Z poważaniem Matekpow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolberti 4 Napisano 11 Sierpień 2011 Jutro wieczorem robię drugi z trzech etapów selekcji wiec radzę poprawić posty bo mogę kogoś usunąć z listy a kogoś dodać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil92PL Napisano 12 Sierpień 2011 No myślałem że stworzycie Armię, a nie całą korporację, ale ok . Mi się podoba sytuacja, lecz dodaję, że jeśli takowa armia będzie nadużywać funkcji to sam król zajmie się tą sprawą i zostanie ona krwawo rozpatrzona. Może jakieś zlecenia dam na kogoś z Armi Regnum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quacke 18 Napisano 12 Sierpień 2011 Ja chce kilku wojowników + 1 górnik i 1 farmer. To wszystko. Zobaczycie kogo wybiorę w Sobotę i nie kłóćcie się.Farmer i górnik będą mieli umowę ze strażą, a nie będą strażnikami.Mam nadzieję, że to proste i logiczne, że chcę jak najlepiej dla moich ludziwięc się z dostawcami umawiam.Wait what?! Skoro wojownicy, farmer i górnik to dlaczego mi proponowałeś posadę? Troszeczkę się pogubiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz424 3 Napisano 12 Sierpień 2011 Jutro wieczorem robię drugi z trzech etapów selekcji wiec radzę poprawić posty bo mogę kogoś usunąć z listy a kogoś dodać.Dalem ci plusika... :) Prosze chce troche urozmaicic sobie gre... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolberti 4 Napisano 12 Sierpień 2011 Wait what?! Skoro wojownicy, farmer i górnik to dlaczego mi proponowałeś posadę? Troszeczkę się pogubiłem.Nie proponowałem tylko powiedziałem, że rekrutuję na forum, a wybiorę najlepszych więc jeśli chcesz się dostać to wystaw jakąś ciekawą ofertę która przebije inne.Wybrani są tacy jak są w pierwszym poście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PieCZu Napisano 15 Sierpień 2011 Dziekuje za przydzielenie mi rangi .Obiecuje ze postaram sie byc jak najlepszym Kapralem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajsks 0 Napisano 16 Sierpień 2011 Nick: kajsksWiek: 11List motywacyjny:Witaj Sir Tolberti, nazywam się kajsks, uczę się szermierki od 10 roku życia, rozgromię każdego potwora!Jestem wiernym wojownikiem, walczę do końca, a nie uciekam...Będę bronił miasta przez całe życie... Zawsze o tym marzyłem.Proszę cię o przyjęcie mnie do armii Regnum, ponieważ wiem, że jestem godny tego stanowiska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolberti 4 Napisano 16 Sierpień 2011 Za późno już wybrałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach