Trantin 1 Napisano 27 Sierpień 2013 Siemka, mam 16 lat i gram w minecrafta od wczesnej bety, lubię budować zarówno na creative jak i na survival, moim ulubionym zajęciem jest kopanie, mój domek rzadko kiedy jest normalny, to znaczy zazwyczaj jest wykopany w skale. Na co dzień jestem moderatorem na pewnym serwerze, moje ulubione mini gry to PaintBall i MobArena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 27 Sierpień 2013 Siemka, mam 16 lat i gram w minecrafta od wczesnej bety, lubię budować zarówno na creative jak i na survival, moim ulubionym zajęciem jest kopanie, mój domek rzadko kiedy jest normalny, to znaczy zazwyczaj jest wykopany w skale. Na co dzień jestem moderatorem na pewnym serwerze, moje ulubione mini gry to PaintBall i MobArena. Witaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 27 Sierpień 2013 Witaj nasz nowy przyjacielu! Domki w skale rządzą! (^_^ ) 1. Jesteś Otaku/Bronym ? 2. Jaki jest twój ulubiony kolor? 3. Jaka jest twoja ulubiona potrawa? 4. Grałeś w Touhou? 5. Masz jakieś hobby? (kolekcjonowanie znaczków, etc...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trantin 1 Napisano 27 Sierpień 2013 Witaj nasz nowy przyjacielu! Domki w skale rządzą! (^_^ ) 1. Jesteś Otaku/Bronym ? 2. Jaki jest twój ulubiony kolor? 3. Jaka jest twoja ulubiona potrawa? 4. Grałeś w Touhou? 5. Masz jakieś hobby? (kolekcjonowanie znaczków, etc...) Jestem Bronym, mój ulubiony kolor to zielony, ulubiona potrawa to łazanki, w Touhou nie grałem, a moje hobby to zbieranie kamieni :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach