Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Cave Johnson

Witaj

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z tej strony Cave Johnson - osoba która narzeka na większość rzeczy.

Mam, moment... dziewięćdziesiąt trzy lata. Często reklamuję promocję słowników ortograficznych w kauflandzie [lekki śmiech] której nigdy nie było.

Za mojej młodości sprzedawałem zasłony prysznicowe "Aperture Fixtures", lecz teraz wyszły z mody. Potem kupiłem... darujmy sobie moją biografię. [do Grega] Greg! Nagraj tą, tę rozmowę. Tak czy inaczej, większość życia robię (dla niektórych robiłem) naukę. To jest fascynujące! To lepsze nić prysznic i sól!

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Ja za młodości

O mnie to koniec.

===

Aktywność forum spada, więc na pewno się nudzisz... Pobaw się tym:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Celowo dałem to w zdjęcie aby przechodnie nie karmili tym Google tłumacza...

I pamiętaj...

[spoiler]

Czarna magia nie będzie tolerowana

[/spoiler]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, przywitam się w końcu.

Zapraszam w nasze rozległe, wypolerowane progi, Cave Johnsonie. â—¦)

Jaka dokładnie nauka cię fascynuje? Wszystkie jej dziedziny?

Co myślisz o cyklopach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj moderatorze o nazwie której nie chce mi się wymawiać.

Prowadzę testy nad nauką eksperymentalną, niestety z powodu oskarżeń o zaginięcia astronautów i olimpijczyków zostałem zmuszony aby testować na niewykształconych przechodniach, którzy oczekują ode mnie 60$, a ponad to usunięcia raka mózgu(którego dostali w trakcie testowania z powodu nadmiernego myślenia)!

Cyklopy mnie okropnie irytują, lecz współczuję ich fanom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jantomedes    75

Witaj moderatorze o nazwie której nie chce mi się wymawiać.

Prowadzę testy nad nauką eksperymentalną, niestety z powodu oskarżeń o zaginięcia astronautów i olimpijczyków zostałem zmuszony aby testować na niewykształconych przechodniach, którzy oczekują ode mnie 60$, a ponad to usunięcia raka mózgu(którego dostali w trakcie testowania z powodu nadmiernego myślenia)!

Och, wiem co czujesz. Też się za swojej młodości bawiłem w naukę. Przy tobie z pewnością trzeba to nazwać nauką. Wyhodowałem np. taką odmianę winobluszczu, która mogła służyć za budzik, bo gdy padały na nią promienie słoneczne, zaczynała się gwałtownie ruszać i kurczyć. Mówiłem testerom, że należy się wyluzować, bo szarpanie prowadzi tylko do większych skurczów. Jak widać przydaje się chodzić na jogę. Ale jednak chyba się bardzo spodobał klientom, bo nikt nigdy nie przychodził do mnie drugi raz na jakieś skargi czy zwrot pieniędzy.

Innym razem wyhodowałem glicynię, która jest bardzo mocna i może służyć jak wzmocnienie ścian budynków. Amerykanie kupili to ode mnie i z powodzeniem zaczęli wzmacniać tym budynki rządowe i samoloty. Skąd miałem wiedzieć, że gdy glicynia na wiosnę trzeciego roku wypuszcza kwiaty, staje się mięsożerna?

Oj, ale dla nauki wszystko. Nauka to jedyna rzecz, która sprawia, że nie cofamy się do jaskiń i błota, lecz dumnie brniemy do przodu.

Powodzenia panie Gors... Johnson!

PS. Słyszałem plotkę, że twoja córka wynalazła jakiś sposób na hodowanie ogromnych ziemniaków. Ile chciałbyś za taki patent?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

No cześć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Groax    1

Za Dużo Nauki Panie Cave :P

TOPIC@Aha... ._. Witaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...