Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
KubalekPL

UnBan dla Zampy

Rekomendowane odpowiedzi

KubalekPL    3

Oddaj swój głos ty też możesz pomóc biednemu Zampie głosując za jego Ub  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Teoretycznie, bo jest ninja. Ale wolę aby był sobą na nicku Zampa, niż na nicku <CENZURA>.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
Atex każdy może się domyśleć kto zagląda na forum od roku i 2/3 dni, zwłaszcza na pasek urodzin
Imo zampa nie powinien wracać, nie wiem po co go tutaj ściągać skoro i tak sieć upada B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Zampa zawsze ożywiał to forum, o ile mnie pamięć nie myli to kiedyś miał niby jakąś wpadkę na blogu czy czymś, co Woozie dostrzegł jako przejaw komunizmu, tj. „ustroju totalitarnego”. Ja tam nic akurat wcześniej nie dostrzegłem... Ale zauważyłem jak się tutaj usuwa niewygodnych użytkowników, czy posty/statusy/tematy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171

@Atex z tego co kojarzę, to obraził naszego wielce wspaniałego i kochanego premiera. Był to bodajże 3 warn i dostał tydzień urlopu... Potem, na prośbę pewnego ówczesnego członka ekipy, zamieniono mu ten urlop na perma ._.

To z "przejawem komunizmu" to zrobił Elros

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

@Atex z tego co kojarzę, to obraził naszego wielce wspaniałego i kochanego premiera. Był to bodajże 3 warn i dostał tydzień urlopu... Potem, na prośbę pewnego ówczesnego członka ekipy, zamieniono mu ten urlop na perma ._.

To z "przejawem komunizmu" to zrobił Elros

Wszystko wina tuska. Jako jedynego z tej trójcy mogę się zastanowić czy odbanuję, jeśli zainteresowany mi okaże skruchę (w sumie już nie wiem za co, ale przydałoby się)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DooBLER    10

Dobra zamykam te wszystkie ankiety o unban.
Prośba o unban to sprawa między osobą zbanowaną, a banującą. Ewentualnie - między osobą zbanowaną, a przełożonym osoby banującej.
Natomiast nie jest to kwestia społeczności, która będzie stać i krzyczeć "uwolnijcie Barabasza"...

Jak Rabus wyżej napisał jeśli zbanowany zgłosi się do niego to prawdopodobnie dostanie unbana.

Jeszcze raz zobaczę podobne ankiety to rozdam stosowne warny na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...