Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
KubalekPL

UnBan dla matejssa

Rekomendowane odpowiedzi

KubalekPL    3

Oddaj swój głos ty też możesz pomóc biednemu Matejssowi głosując za jego Ub :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Raczej my tu nie mamy nic do powiedzenia, bo matejss się naraził kilku osobom swoim zachowaniem, a te osoby nie zwracają uwagi, że to zachowanie to po to, aby się rozluźniły... I koło się zamyka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Ja bym jeszcze dołożył ankietę na Zampę, Elrosa no i oczywiście siarczka, czy jak mu tam (z tym ostatnim żart).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129

Siarczek nie ma czasu, łowi wieloryby. Elros? może i tak... Zampa :D tęsknie za nim ;( "ROZSWIETLAL MI CIEMNE NOCE"

rabus gadal, ze teraz jest wladza dla graczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
guciokonda    171

Ej ja już zagłosowałem, kiedy nie było opcji o Elrosie etc. Może zrób osobną ankietę dla Elrosa etc.?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KLIFord    120

Ja jako osoba ponoć neutralna i tylko z serwera MCSV zadam jedno dość retoryczne pytanie...

Czy serio, osoba która bluzgała na sieć, bluzgała na właściciela... dostała unbnana dzięki przekrętowi i oszustwie kogoś z Ekipy (która się później wszystkiego wyparła)... na koniec nadal twierdzi, że niczego nie żałuje i nadal ma zdanie jakie miała (czyt. wyżej bluzgała sieć)... nadal tu wraca, chce wracać i nadal skomli multikontami i wkrętami swoich pseudokolegów (pseudo bo jak widać co kolejny jest przez niego jakoś dziwnie *wydymany) ... serio, naprawdę serio chcecie go tu z powrotem?

Osobiście nie przepadam tylko i wyłącznie za tym człowiekiem tylko za to, że jest tak dwulicowy i zakłamany będąc jednocześnie tak pewny siebie... nie toleruje tego po prostu.

Głosu w ankiecie nie oddam bo jest dla mnie bezsensowna. Dlaczego? Idź do pracy! Zbluzgaj firmę i szefa! Wyleć na pysk! A później za pomocą pracowników przekonuj innych, że powinieneś tam wrócić... Nie dzięki [-:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DooBLER    10

W sprawie tego bana decyzja została podjęta już dawno.

Nie zamknę tej ankiety tylko dlatego, że powinien zrobić to Rabus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zaK1946    4

Cytując samego Rabusa:

"staramy się, by nikt więcej nie czuł się u nas tak, jak Polacy czują się we własnym kraju - czyli nie obywatele dla władzy, tylko władza dla obywateli"
No cóż...

Czemu jesteście tak negatywnie nastawieni? Oni przemówili, chcą matejssa a wy to zlewacie i odrzucacie. No cóż, najwyraźniej ciągle jest "Obywatele dla władzy"
Edytowane przez zaK1946

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Cytując samego Rabusa:

"staramy się, by nikt więcej nie czuł się u nas tak, jak Polacy czują się we własnym kraju - czyli nie obywatele dla władzy, tylko władza dla obywateli"
No cóż...

Czemu jesteście tak negatywnie nastawieni? Oni przemówili, chcą matejssa a wy to zlewacie i odrzucacie. No cóż, najwyraźniej ciągle jest "Obywatele dla władzy"

Matejss dostał drugą szansę,  nie wykorzystał jej. Unbana nie będzie, przykro mi - trzeci raz nie dam się wciągnąć w matejssowe bagno.
Ale żeby zainteresowany robił sobie multikonta i na siebie głosował to już przegięcie. Wszystkie multi z tej ankiety zbanowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mezio    72

Jestem za od banowaniem matejssa tylko ze go lubie D: niestety D: (ankieta coś mi nie chce działać D: ) ale także rozumiem decyzję, zdanie Rabusia, KLIForda_PL, oraz JohnnyCrista. Większość ludzi którzy głosowali w tej ankiecie to zazwyczaj osoby które go lubią, a jak byście wy zrobili (ludzie którzy głosowali za) gdybyście byli w administracji, i nagle taki matejssik przychodzi i wszystko rozpierdziela. Jak Rabuś wspominał wcześniej, dostał 2 szanse i jej nie wykorzystał tak więc... dla mnie po zamiatane, w kółko nie będą go od banowywać po tym jak za każdym razem ten debil (matejss) zrobi coś głupiego. Innymi słowy matejss dostał by bana dzień lub 2 dni później po jego unbanie bo to matejss 

//Dziwie się ze temat w "magiczny" sposób nie zniknął :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DooBLER    10

Dobra zamykam te wszystkie ankiety o unban.
Prośba o unban to sprawa między osobą zbanowaną, a banującą. Ewentualnie - między osobą zbanowaną, a przełożonym osoby banującej.
Natomiast nie jest to kwestia społeczności, która będzie stać i krzyczeć "uwolnijcie Barabasza"...

Jeszcze raz zobaczę podobne ankiety to rozdam stosowne warny na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...