- 0
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez GieNkoV
Witam. Na forum jestem od niedawna ale już zauważam po niektórych postach że na forum nikt nie karze ludzi którzy udostępniają pliki chronione prawem autorskim, głównie plik minecraft.jar. Posiadając sam ten jeden plik można już uruchomić grę (bo do pobrania plików gry potrzebne jest konto premium). Spoko, rozumiem że ludzie jak rozwiążą jakiś problem z danym modem to robią poradnik jak dany problem rozwiązać, ale powinni oni to opisywać krok po kroku a nie robić czegoś w stylu "tu masz minecraft.jar wrzuć do bin i będzie działać". Sądzę że moderatorzy powinni zająć się tym problemem...
EDIT: Jako przykład mogę w tym momencie podać 2 tematy na forum Modyfikacje w których łamane jest prawo. W regulaminie przeczytałem że łamanie prawa jest niedozwolone na tym forum więc autor powinien zarobić bana a temat powinien zostać usunięty.
-
Przez RaStachMan
[b]Premium:[url="http://www.minecraft.net/haspaid.jsp?user=RaStachMan"]RaStachMan[/url][/b]
[i][b]- - -[/b][/i]
[b]Specyfikacja komputera([i]Jeżeli problem dotyczy problemów ze startem gry,ścinami lub błędami graficznymi[/i]):[/b]
[b]Procesor : [/b]Czterordzeniowy Intel Core i5 2,4GHz
[b]Ilość ram :[/b]4GB
[b]Karta graficzna :[/b]Nvidia GeForce GT330M
[b]Wersja sterowników karty graficznej :[/b]Najnowsze
[b]Wersja Javy : [/b]1.6.0_33-b03-424
[b]System operacyjny(np. Windows XP) : [/b]Mac OS X 10.8 Mountain Lion
[i]- - -[/i]
[b]Zainstalowane mody: [/b]Obecnie żadne (w tym problem)
[b]Posiadane łącze internetowe: [/b]Radiówka iPlus (Nie istotne)
[b]Opis błędu: [/b]Dawno temu, gdy najnowszą wersją Minecrafta była 1.2.5, postanowiłem zainstalować różne mody, w tym Single Player Commands, Mod Loader, Rei's Minimap itp. Wszystko pięknie działało, jednak pamiętam, gdy od czasu do czasu kombinowałem z modami, to znaczy: reinstalowałem MC, wgrywałem nowe mody, usuwałem stare i nadal wszystko działało, ale pod warunkiem, że na początku instalowałem Single Player Commands, inaczej pojawiał się czarny ekran po zmianie zawartości minecraft.jar, choćby poprzez dodanie Mod Loadera. Wiedziałem, że z chwilą wyjścia 1.3.1 SPC może nie być dostępne, tak też się stało. Dnia dzisiejszego postanowiłem do świeżej 1.3.1 wgrać Mod Loadera bez wcześniejszego SPC i oczywiście powitał mnie czarny ekran. Pragnę dodać iż pobrałem najnowszą wersję Mod Loadera dla wersji 1.3.1.
Przejrzałem forum, ale nie znalazłem nic co mogłoby mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu. Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
RaStach
-
Przez Jatotyatytoja
Siemanko miał bym do was ogromną prośbę. Ponieważ nie jestem mocno wtajemniczony w mody w minecrafcie chciałem was prosić aby ktoś zrobił by mi już gotową paczkę minecraft.jar z podanymi przeze mnie modami: ReiMinimap, Higher Enchanting, Enchanting Plus oraz można wrzucić coś od siebie Wszystko to oczywiście do wersji 1.3.1. bardzo proszę o szybką odpowiedź oraz z góry dziękuję
-
Witam. Zwracam się do was ponieważ mam problem, otóż gdy pobrałem Minecraft 1.6.0 (pełna wersja), nie posiadam w folderze "bin"
pliku "minecraft.jar". Pomocy ponieważ zawsze instaluję sobie "TooManyItems" i "Rei's map". Nie wiem co mam zrobić, gdzie instalować mody?? Pomóżcie Proszę....
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi