minikolo 0 Napisano 19 Sierpień 2013 Witam Mam problem wraz z kolegą robimy własny serwer hardcore jeśli ktoś ogarnia pluginy niech zaprosi mnie na skypa : peugeot ponieważ mamy problem z gildiami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Sklad4kPL 0 Napisano 23 Sierpień 2013 Ale problemy to tutaj opisuj a nie na skype. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 minikolo 0 Napisano 24 Sierpień 2013 Więc jest tak instaluje najnowsze simpleclans i to nie dziala nie wiem czemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 minikolo 0 Napisano 26 Sierpień 2013 Ok juz wiem co bylo nie tak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Chormon 136 Napisano 27 Sierpień 2013 Problem rozwiązany. Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam Mam problem wraz z kolegą robimy własny serwer hardcore jeśli ktoś ogarnia pluginy niech zaprosi mnie na skypa :
peugeot ponieważ mamy problem z gildiami
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi