Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. POZDRAWIA NO PIRAT"> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. POZDRAWIA NO PIRAT"> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
JOPECREEPER

Co myślicie o zapowiedzionym nowym bossem RedDragon?

Rekomendowane odpowiedzi

JOPECREEPER    11

Jak czytałem ze źrudeł Minecraft Wiki RedDragon ma mieć 6 kończyn, 3 odnóże, 2 skrzydła, 1 głowa oraz miał być w wielkości Enderdragona, lecz sam Enderdragon miał być powiększony 2 razy.

źródło: 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

POZDRAWIA NO PIRAT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pigmej4ever    22

"Po wydaniu minecrafta..." a wiesz kiedy to było? Projekt umarł zapewne na wieki jak to u Mojangu zazwyczaj bywa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
WokiPL    22

Cave Johnson, jego nick wszystko wyjasnia.

Polecam zagrac w Portal'a :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomości o planach dodania tego moba pojawiają się już od jakiegoś czasu lecz moim zdaniem są to informacje, które nie staną się czynnikiem, który zostanie wprowadzony do gry. Zawsze można marzyć. Sami wiemy z jaką trudnością Jeb dodał nowe moby - konie i ile czasu musieliśmy na nie czekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ AUTORA TEMATU! (Wasze odpowiedzi(userzy i nie tylko)też są miło widziane)

źrudeł (...) 3 odnóże

;__; Błagam Cię, Juz moja 7-mio letnia kuzynka nie robi takich buenduff Błędów. Ty tak w szkole tez piszesz, czy moze to tak na forum specjalnie?

P.S Pisze się "źródeł" i "3 odnóża"

Edytowane przez Ewelina_70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NinjaTeam    3

No fajnie by było jakby dodali tego bossa, choć myślę, że są na to bardzo małe szanse ;(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...