Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. [/video] Siemka dzisiaj pokaże wam w jaki sposób można uleczyć zombie wieśniaka. BTW. gdy już uleczycie jednego z nich możecie użyć go do przyciągania innych zombie osadników. Wystarczy zamknąć go w jakimś pomieszczeniu na dworze. Link do textur : e34d9f4c8..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. [/video] Siemka dzisiaj pokaże wam w jaki sposób można uleczyć zombie wieśniaka. BTW. gdy już uleczycie jednego z nich możecie użyć go do przyciągania innych zombie osadników. Wystarczy zamknąć go w jakimś pomieszczeniu na dworze. Link do textur : e34d9f4c8..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
RusheR608

[VTuT] Jak uleczyć zombie wieśniaka / osadnika

Rekomendowane odpowiedzi

RusheR608    8
[video]

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

[/video]

Siemka dzisiaj pokaże wam w jaki sposób można uleczyć zombie wieśniaka.
BTW. gdy już uleczycie jednego z nich możecie użyć go do przyciągania innych zombie osadników. Wystarczy zamknąć go w jakimś pomieszczeniu na dworze.
Link do textur : 

Jeżeli chcecie zobaczyć więcej poradników wbijajcie na mój kanał na YT: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
JOPECREEPER    11

Naprawdę fajnie że dodali możliwość chociaż sprawdzam codziennie Mojang :P

Edytowane przez JOPECREEPER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mixerro1    0

jeśli się nie mylę to od dawna można już leczyć zombie-osadników (ale mogę się mylić)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MooCity    0

@Mixerro1

Nie mylisz się.

@Temat

Poradnik taki troche znany można było się tego domyśleć albo przeczytać o tym ale nowym się przyda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Colin1998    1

Przydatne jeslii nie masz w pobliżu żadnej wioski, kiedy w ten sposób zrobiłem uleczyłem 2 osadników i rozmnożyłem na wielka skale 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Kozaczekk
      Witam mam problem na serwerze . Jeśli się bije z graczem który ma na mieczu Zaklety Ogien to i się pale nie daje mi to obrażenia ... ( Nie mam zadnych mikstur ) . Co zrobić ? Czy to jest przez jakiś plugin ?
    • Przez p2ych0pv4th
      hej, chciałabym od jakiegoś czasu stworzyć serwer mc wersja 1.8+ (serwer easyhc) jednak nie chce robić tego przez hamachi tylko zwykły normalny serwer takie jakie są (np. cubegame, hypixel, feerko, majkrafci :v) zwykłe IP. Rozumiecie :v 

moglibyście pomóc co zrobić i jak? .-. 
      dajcie jakieś filmiki, sami coś napiszcie, linki... nwm :v 
      Mogę wydać na to trochę pieniędzy, ale no... z umiarem 
      też chodzi mi o serwer najlepiej 100+ slotów :v 

i też jakbyście mogli to proszę też napiszcie jakie pluginy i ogóle wszystko co wiecie
      z góry dzięki
    • Przez Janusz123
      [media]https://www.youtube.com/watch?v=wqDMV6EB26U[/media]
      Mini video pokazujące jak wykonać łuk oraz jak z niego poprawnie korzystać, Enjoy.
    • Przez KapciuPL
      Witam was wszystkich.
      chciałbym znaleść osoby które posiadają grę Rust.
      wymagania:
      -wiek 13 lat minimum (wyjątki się zdarzają)
      -ogarnięta osoba
      -sprawny mikrofon
      -skype/ts3

Chętni? kontakt
      -steam: KapciuPL
    • Przez Luuhanx3
      W tym poradniku zaprezentuję jak konfigurować wasz serwer
      BungeeCord (plik config.yml)

Groups
      groups: md_5: - admin Tutaj możesz dodać graczy do grup uprawnień BungeeCorda, które możesz tworzyć w tym samym pliku. (Czytaj Permissions)
      Domyślnie użytkownik "md_5" ma jest w grupie uprawnień "admin", co daje mu wszystkie uprawnienia grupy admin zdefiniowanej w tym samym pliku. Każdy gracz domyślnie jest przydzielany do grupy "default".

Disable Commands

Tutaj wpisz komendy które nie mają być dostępne w BungeeCordzie.

Player Limit
      player_limit: -1 Maxymalna liczba graczy mogąca połączyć się z siecią serwerów BungeeCorda, -1 oznacza nieskończoność, sieć jest wtedy ograniczana jedynie przez ilość slotów poszczególnych serwerów do niej podłączonych.

Stats
      stats: xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx Losowo generowany ciąg znaków używany jako identyfikator serwera BungeeCorda, używany w celu przesyłania anonimowych informacji na temat serwera do twórców BungeeCorda. Nie zaleca się modyfikowania czegokolwiek w tej linii ani usuwania jej.

Permissions
      permissions: default: - bungeecord.command.server - bungeecord.command.list admin: - bungeecord.command.alert - bungeecord.command.end - bungeecord.command.ip - bungeecord.command.reload Globalne grupy uprawnień BungeeCorda. Modyfikowane tak jak zwykłe Permissions.

Max Players
      max_players: 50 Maksymalna liczba graczy wyświetlana na liście serwerów, w menu multiplayer minecrafta. Nie wpływa na realną liczbę slotów na serwerze, można tu wpisać dowolną liczbę.

Fallback server
      - fallback_server: serwer Serwer do którego gracze będą łączeni jeżeli domyślny serwer nie będzie dostępny, lub będzie zajęty.

Host
      host: 0.0.0.0:25577 IP oraz port na którym BungeeCord będzie nasłuchiwał na połączenia. IP 0.0.0.0 oznacza nasłuchiwanie na wszystki dostępnych adresach IP.

Bind local adress
      bind_local_address: true Czy IP używane przez Bungee do łączenia się z serwerami == IP nasłuchiwania

Ping passthrough
      ping_passthrough: false Jeżeli włączone na liście serwerów będziemy widzieli domyślny serwer w sieci, a nie BungeeCorda.

Tab List
      tab_list: GLOBAL_PING Tryb w jakim ma funkcjonować tablista. Dostępne są:
      GLOBAL_PING: Na tabliście widoczni wszyscy gracze połączeni z Bungee wraz z pingami
      GLOBAL: Na tabliście widoczni wszyscy gracze połączeni z Bungee bez pingów
      SERVER: Na tabliście widoczni gracze połączeni do serwera na którym aktualnie gramy

Default server
      default_server: lobby Serwer na który gracz połączy się przy pierwszym dołączeniu do sieci, oraz jeśli włączona jest opcja force_default_server - będzie łączony do niego za każdym razem gdy połączy się z siecią.

Forced hosts
      forced_hosts: pvp.md-5.net: pvp Gracze są łączeni bezpośrednio na serwer przypisany do danej domeny. Przykładowo jeśli gracz połączy się z domeną pvp.md-5.net aby wejść na ten serwer, zostanie automatycznie przetransferowany na serwer pvp.

Tab size
      tab_size: 60 Liczba graczy widocznych na Tab Liście

Force default server
      force_default_server: false Jeżeli włączone gracz zawsze będzie łączony z domyślnym serwerem po połączeniu z siecią.

MOTD
      motd: '&1Moj opis' Opis serwera wyświetlany na liście serwerów, w menu multiplayer minecrafta.

Query Enabled
      Czy query ma być włączone.

Query Port
      Port (UDP) nasłuchiwania query.

Timeout
      timeout: 30000 Po jakim czasie braku odpowiedzi serwer powinien "paść".

Connection throttle
      connection_throttle: 4000 Czas po którym gracz może ponownie połączyć się z serwerem. (Zabezpieczenie przeciwko atakom, nie zaleca się modyfikowania)

Servers
      Lista serwerów połączonych z siecią, ich IP oraz MOTD.
      restricted: false Jeśli włączone, gracz nie może wejść na serwer, chyba że posiada uprawnienia
      bungeecord.server.[nazwaserwera] dodane w jego grupie w BungeeCordzie.

IP Forward
      Czy adres IP gracza ma zostać przesłany razem z graczem na serwer w sieci. Jeżeli false, gracz otrzyma adres IP serwera na którym działa BungeeCord.

Online mode
      true - serwer premium, weryfikacja gracza z mojang.net
      false - serwer nopremium, brak weryfikacji

Dziękuję za przeczytanie poradnika, wszelkie sugestie proszę zostawiać w komentarzach :)

• Dodaj nową pozycję...