hajtinio 0 Napisano 8 Sierpień 2011 1. Gdzie działka ma się znajdować (ss,cordy) x- -805,676 y- 72,620 z- -3582. Kto ma być właścicielem/memberem Ja czyli hajtinio 3. Co na niej będzie Mam zamiar zrobić farmę + domek dla mnie i jakiś lasek obok.4. Dlaczego akurat w tym miejscu Bo mi się podoba okolica i ogólnie jest dużo miejsca.Działka będzie miała 20x20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shiro 0 Napisano 8 Sierpień 2011 Jestem za, bo widzialem teren. W ladnym miejscu, teren wyrownany idealnie, obok Koloseum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaleeek1 4 Napisano 8 Sierpień 2011 Działka została Zaakceptowana przez Moderatora.Jedynie 20x20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 8 Sierpień 2011 Jak daleko leży od spawna? Jeżeli około 200 bodajże kratek (bo 100 to minimum - z tego co pamiętam) to nie mam nic przeciwko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtinio 0 Napisano 9 Sierpień 2011 Jak daleko leży od spawna? Jeżeli około 200 bodajże kratek (bo 100 to minimum - z tego co pamiętam) to nie mam nic przeciwko.Leży koło koloseum tego miejsca nie ma nawet na mapie więc daleko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 10 Sierpień 2011 Zaakceptowane - tylko ładnie ma być! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach