Kruszyn1918 4 Napisano 16 Sierpień 2013 Witam, szukam dobrego serwera rpg (real life) pod wersje 1.6.2 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Miloszu_xd 171 Napisano 16 Sierpień 2013 Polecam poszukać w tym dziale Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Kruszyn1918 4 Napisano 18 Sierpień 2013 szukam jakiegoś konkretnego serwera rpg, wszystkie tam przeszukałem i nie znalazłem prawdziwego RPG . Więc jak ktoś zna jakiegoś dobrego RPG'a to niech tu napisze. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Chormon 136 Napisano 18 Sierpień 2013 Jako, że na forum nie można reklamować serwerów poza wyznaczonym do tego działem, to raczej nikt ci tu nie odpisze. Może na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Sklad4kPL 0 Napisano 23 Sierpień 2013 Gametracker i szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi