HaszzzzZ 1 Napisano 15 Sierpień 2013 (edytowane) Witam miałbym prośbę mógłby mi ktoś zrobić paczkę modyfikacji na 1.6.2 ponieważ mi nie wychodzi ;< Mody: GLSL shader mod 1.6.2 SEUS v10.0 ULTRA DOF Optifine 1.6.2 HD U B4 Toomanyitems albo enought items < napewno źle napisałem InventoryTweaks BackPack HUDini Z góry dzienkuje :). Jeśli jakiś mod nie wpsółpracuje trudno. Edytowane 15 Sierpień 2013 przez HaszzzzZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Redux 168 Napisano 15 Sierpień 2013 Jeżeli jakiś mod nie współpracuje to go wykluczasz z instalacji lub manewrujesz z kolejnością instalacji modów. Magic Launcher pomoże Ci łatwo manipulować wczytywanymi modami tak, że nie będzie konieczne robienie kopii pliku .jar gry. Wystarczy chcieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 HaszzzzZ 1 Napisano 15 Sierpień 2013 Nie ogarniam magic Launcher. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Redux 168 Napisano 15 Sierpień 2013 Proste jak kanapka. W dodawanych do programu archiwach muszą znajdować się takie same pliki, co powinny być dodane do pliku .jar. Mówiąc prościej - otwierasz archiwum i od razu widzisz pliki .class. Wtedy Magic Launcher poprawnie je wykorzysta. Utwórz archiwa z tymi modami i kombinuj, to nie jest takie trudne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 HaszzzzZ 1 Napisano 15 Sierpień 2013 Porąbane to nieogarniam tego wgrywam tam mody i zawsze jest że nie są kompatybilne nawet jak wgram tylko mod loader Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam miałbym prośbę mógłby mi ktoś zrobić paczkę modyfikacji na 1.6.2 ponieważ mi nie wychodzi ;<
Mody: GLSL shader mod 1.6.2
SEUS v10.0 ULTRA DOF
Optifine 1.6.2 HD U B4
Toomanyitems albo enought items < napewno źle napisałem
InventoryTweaks
BackPack
HUDini
Z góry dzienkuje :).
Jeśli jakiś mod nie wpsółpracuje trudno.
Edytowane przez HaszzzzZUdostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi