Rapikol 88 Napisano 8 Sierpień 2011 Jest wielki problem dla graczy. Głód jest zbyt często, na dodatek mięso zmażone zabiera tylko 5%! Musiałem zjeść wszystkie swoje 8 zupek grzybowych żeby zmniejszyć głód do 7%. Po chwili znowu było napisane że jestem głodny!PYTANIE BRZMI: CZY TO ŻART, CZY GŁUPOTA?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boss43210 5 Napisano 8 Sierpień 2011 Mam takie samo zdanie jak przedmówca, trzeba cos z tym zrobic bo głod za szybko rośnie i za wolno spada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Y4nuszek 18 Napisano 8 Sierpień 2011 Gra rp. W mc dzień trwa 10 min. Głód jest tak nastawiony, byście zgłodnieli trochę bardziej realistyczniePS: lepiej patrzeć na poziom procentowy niż na informacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiktorpanda 4 Napisano 8 Sierpień 2011 Powinien być trochę mniejszy. Czemu tylko trochę ? Bo rolnicy by prawie nic nie zarabiali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 8 Sierpień 2011 Ale umrzeć po jednym dniu to przesada! Mięso ładuje tylko 5% głodu! Bym musiał jeść co każdy krok pieczone mięso! To jest protest. Lubie realizm ale to jest stukrotne przegięcie! Przedtem było dobrze, ale teraz to się "przejechaliście"Cieszyła mnie rozgrywka aż do teraz, ja sie nie wyrabiam z jedzeniem, na nic nie mam czasu bo musze zjeść mięso które ładuje 5% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boss43210 5 Napisano 8 Sierpień 2011 Niech głod troche wolniej rosnie a jedzenie wiecej dajemozecie podniesc tylko chleb żeby rolnicy zarabiali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Y4nuszek 18 Napisano 8 Sierpień 2011 Wprowadziliśmy pewne zmiany. Temat zamykam. Dalsze rozmowy o głodzie w państwie regnum pod tym linkiem:/>http://forum.minecraft.pl/topic/2323-glod/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach