Neme 1 Napisano 6 Sierpień 2013 Witam was w mojej już drugiej mapie parkour, z długą przerwą chciałem wam pokazać kolejne "dzieło", jest to mapa Sparing Parkour, polegająca na rywalizacji między dwoma, bądź czterema graczami (gdy zaś jest 4 graczy, powinni się podzielić na grupy 2x2 na parkour), można grać też samemu, bądź w większą ilość osób, lecz wtedy nie będzie takiej zabawy ^_^ Więcej widać na screenach, natomiast więcej informacji po wejściu w save'a z mapką. Z góry dziękuję za oceny, komentarze oraz pobrania mojego parkoura, jeśli się spodoba, to prawdopodobnie wkrótce zrobię kolejną mapę. Link do pierwszej mapy - Rozpadająca się Wieża: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Screeny: Download: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidosik 0 Napisano 18 Sierpień 2013 Mapka spodobała mi się, a najbardziej części mapki z drabinkami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VenomPCPL 26 Napisano 18 Luty 2018 ** Wiadomość wygenerowana automatycznie ** Temat został przeniesiony do archiwum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach