Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
mxpatrol

mxpatrol [Przyjęty]

Rekomendowane odpowiedzi

mxpatrol    10

Nick w grze mxpatrol

Twój wiek 14

Klasa jaką chcesz grać górnik

Krótka historyjka związana z wybraną profesją

Ja urodziłem się w Diamentowej erze . Moja matka była skromną krawcowa a ojciec górnikiem.

Nasze życie przebiegało spokojnie do czasu gdy Wielki Cesarz zmarł. Wszyscy zaczęli panikować. Ja widząc co się dzieje schowałem się pod łózko i tam czekałem na rozwój sytuacji . Moi rodzice przyszli do domu zaczęli brać najpotrzebniejsze rzeczy i szybko wyszli ale zapomnieli o mnie liczyłem że wrócą. Spędziłem sam w domu 2 dni zaczynałem być głodny i z spragniony . Zebrałem się na odwagę i wyszedłem na przed dom a tam wszyscy biegali, krzyczeli panował wielki zamęt. Rozpocząłem poszukiwania rodziców jednak nic a ni śladu po nich. Nagle złapał mnie jakiś pan poznałem go to Zygfryd przyjaciel moich rodziców powiedział żebym poszedł z nim znalem i szanowałem go wiec nie sprzeciwiałem się. Zabrał mnie na okręt . Szukałem tam rodziców ale i tam ich nie było. Po 20 latach żeglugi dotarliśmy do Regnum i osiedliliśmy się tam . Zygfryd postanowił że mnie przygarnie do swego domu. Przez wiele lat opowiadał mi o moim ojcu jakim był wspaniałym górnikiem. I ja postanowiłem że w przyszłości zostanę górnikiem i będę kontynuował tradycje rodzinna w Regnum.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monten98    4

Znowu ten sam przebieg, masz ojca i matkę, wybucha wojna i ty wybierasz się do Actus, Chociaż historia nie była najgorsza skin troch nie pasuje bo w średniowieczu nie mieli kasków z plastiku i lampek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...