Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Rekomendowane odpowiedzi

Kaostfu    6

Witajcie. Z góry przepraszam, że pisze w tym dziale, ale nie wiedziałem, gdzie to napisać. Chciałbym oddać konto "KaoPL" osobie, która chciałaby grać w Minecrafta w wersji premium, ale nie może, ze względu na to, że nie ma pieniędzy / nie ma jak kupić. Zupełnie za darmo. Nie gram już w tą grę, a wiem, że na pewno ktoś marzy o premium, ale nie ma jak je zdobyć. Kto chętny - PW :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sekatorr    0

Ja bym chętnie przyjął, jeśli nie masz nic przeciwko, wiadomość na priv wyślij. Będę wdzięczny, chyba, że wolisz oddać komuś innemu :) Pozdrawiam

P.S. - nie możesz korzystać z systemu PW, więc piszę tutaj ;) 

GG 11134288 - gdybyś chciał pogadać. 

Edytowane przez Sekatorr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42
Pewnie zaraz ktoś oprzytomnieje i wlepi bana za multikonto... przykre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Twist26    2

Ja bym chętnie przygarnął gdyż:

- Moje konto Twist26 zostało zhackowane czyli skradzione i używać go mogę tylko jako konto offline 

- Nagrywam filmy na YT więc konto premium pozwoliło by mi nagrywać z serwerów premium

- Lubię cycki. Niestety konto to nie cycki, ale też jest fajne :)

- W dodatku KaoPL jest szczególnie związane z nazwą Twist26 gdyż nie mają ani jednej wspólnej litery!

- Mój skype : twistus26

Edytowane przez Twist26

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dunadan    0

Ja z chęcią przygarnę konto premium, gdyż nie mam możliwości zakupu :/ a mam od dawna ochotę zobaczyć jak działa system serwera na kilku serwerach rpg premium i spostrzeżenia wykorzystać w tworzeniu własnego serwera (może kiedyś jakiegoś vps'a)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SouterPL    0
Jeśli jesteś skłonny oddać mi to konto to z chęcią je wezmę. Gram w minecraft'a, lecz bez premium, wpływa na to wiele czynników. Nie jestem w stanie sam zapewnić sobie takowego konta. Jeśli byś był w stanie oddać je mi byłbym dozgonnie wdzięczny - te słowa oczywiście nie są puste, mogę się odwdzięczyć. Jeśli będziesz chciał oddać je mi to kontakt do mnie: GG: 46585765 E-Mail: souterpl@o2.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
patryk0700    7

Witam

Kao zapewne mnie nie pamiętasz, ale kiedyś razem pisaliśmy na forum :)
Niestety, ale nie mam możliwości zakupienia konta Premium :(
Lubię grać w MC, ale na serverach non premium nie ma już co robić :(
Gram w MC od wersji 1.7.3 czyli baaaaardzo długo i to ciągle na pirackim minecrafcie :(
Kao mi się kojarzy z Kakao, więc nawet mi się spodobał ten Nick

Od kąd sever Hypixel'a się pojawił marzę o zagraniu na nim, lecz brak premium mi w tym przeszkadza ;(

Jeśli wybrał byś właśnie mnie był bym bardzo wdzięczny

Jak byś chciał mógł bym Ci zrobić Tło na YouTube (jeśli jesteś YouTuberem)
A jeśli nie to napisz co byś chciał postaram się to zrobić :3

PS Mój skype PanPrzystooojny

Edytowane przez patryk0700

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Shelly    0

Cześć. Chętnie bym przygarnął ponieważ dla mnie konto premium do minecrafta ,no jest za drogie bo 100 zł to sporo pieniążków. Zbierałem na konto miałem już pieniądze ale wtedy nie wiedziałem że można tylko przez kartę kupić premium a mojego tatę czy mamę nie chciałem o to prosić wolałem sobie sam zakupić no ale jak jak nie mam karty kredytowej ani nic podobnego, to jak? Musiałem grać na pirackim, a teraz chciałbym zagrać na minecrafcie 1.6 ale na tym nowym launcherze nie mogę. To tyle jakbyś się chciał o coś jeszcze spytać to mój skype: baltoszekz.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SheeperTv15    0

Cześć kao :3
Chętniebym przygarnął to biedne stworzonko zwane kontem premium do minecrafta.
Nie mam możliwości zakupu(brak dostępu do konta PayPal i jakiejkolwiek karty kredytowej)
Uwielbiam filmy(fanowskie produkcje np. SlamCow, bashcraft itp.) mody i piosenki poświęcone tej wspaniałej grze.
Oprócz tego tworze mapy do zmodowanych wersji i tych klasycznych.
Tworze skiny i chciałbym sobą zaprezentować jedną z moich prac na serwerach premium :D
Kontakt: GG 43865487 bądź email: skluczyski@gmail.com ew. skype : o0sheeper0o

Pozdrawiam. :3

Edytowane przez SheeperTv15

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Twist26    2

Edytowane przez Twist26

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42
Ale się załoga pirackiego statku rzuciła na jedno kakaowe konto. Jest też możliwości, by parę osób mogło z konta korzystać, wada: konto na wiele osób jest najgorszym z najgorszych pomysłów ze względu na nie ograniczonom ilość jego pisiadaczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EpicGhoster    0

Chciałbym przygarnąć to konto, lecz dlaczego ja?
-Gram w Minecrafta od beta 1.6, ale ciągle nie było okazji kupna gry
Rodzice nie zwracali na mnie uwagi, ponieważ byliśmy zadłużeni. Kiedy się już nadarzyła okazja (tego roczny Dzień Dziecka), rodzice kupili mieszkanie na hipotekę. Tak więc znowu nie ma możliwości kupna minecrafta przez kolejne 7 lat :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
konrad11901    25

Chciałbym otrzymać te konto.

Mam kuzyna, który gra w Minecraft od wersji 1.7.3 BETA. Niestety, rodzice kupili mu konto na Allegro za 20 złotych, które jest zbanowane na większości serwerach. Od dawna marzy o koncie premium Minecraft. Byłby uradowany, gdyby dostał takie konto :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
WokiPL    22

Daj to jakiemuś małemu smykowi, przynajmniej będzie miał radochę. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sekatorr    0

Popieram słowa przedmówcy :) Mi już nie potrzebne, tak na serio to coś mi jedzie podpuchą. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kaostfu    6

Naprawdę chce dać komuś to konto, to nie jest podpucha :]
Bo$he, aż 11 osób się po nie zgłosiło, teraz mam taki dylemat ._.

Najchętniej oddałbym je zaufanej osobie (Greenowi, Patrykowi), ale z drugiej strony nowe osoby też muszą mieć szanse...meh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
FiftiX    0

Witam

Ja również chciałbym dostać twoje konto. Gram w minecrafta od ok. 3 lat. Niestety gram na piracie, ponieważ moi rodzice nie chcą kupić mi oryginału. Wiele razy startowałem już w konkursach na gift-code, ale nigdy nie udało mi się wygrać. Nick KaoPL w zupełności mi odpowiada. Planuję w przyszłości zacząć nagrywać filmiki z minecrafta, oraz już z kolegą zacząłem budowę mapki serwerowej. Wymarzone konto premium pozwoliło by mi na większe możliwości korzystania z tej świetnej gry.

Oto mój numer gg: 19133358

P.S W przeciwieństwie do innych ja wierzę, że to nie jest żadna podpucha ;D

Pozdrawiam!

Edytowane przez FiftiX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42

Tak po za tematem nie polecam wszystkim zaczynać swoją karierę od kręcenia survivali z minkrafta lub survival games, bo to jest oklepane oraz w ogóle z minecrafta opłaca się kręcić gdy ktoś już zagląda na kanał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
patryk0700    7

Z góry przepraszam za posta !!!
Kao błagam Cię daj mi to konto XD
Green już ma (to po co mu drugie) :D
Ja marzę o tym by w końcu być prawowitym obywatelem minecraft'a, a nie Piratem (arrrr...)   XD
Proszę, Proszę, Proszę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
guciokonda    171

Według mnie konto powinien otrzymać... patryk0700! : P Dlaczego? Sprawia wrażenie ogarniętego, mam nadzieję, że taki jest ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kaostfu    6

Konto oddam Patrykowi. Jeżeli to czytasz - dodałem Cię już na Skype :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez bytheblade666
      Serwus. Z góry przepraszam, że piszę w tym dziale. Kao z tej strony. Nie wiem, czy ktokolwiek z was mnie kojarzy, bądź pamięta, ale mam nadzieję, że mi pomożecie. Chciałem powrócić do Minecrafta. Po roku i 3 miesiącach zwracam się do was z prośbą odbanowania konta "KaoPL" na forum. Nie wiem, czy ze względu na okoliczności, czas i ludzi jest to możliwe, ale o to proszę. Chcę być tutaj aktywny tak jak kiedyś.
  • Dodaj nową pozycję...