Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
lepablopl

Konto LoL nordic za MC PREMIUM byle jaki nick

Rekomendowane odpowiedzi

lepablopl    0
Siemka. Chce zamienic kobto lola 30 lvl okolo 25 postaci wydalem 150 zl na rp kilka postaci za to kupilem i skina do katy najemniczka. Ogolnie wycenil mi je gracz lola na 90 zl wiec chce mc premium. Oferty pisac w odpowiedziach lub na polokoxow1@gmail.com powazne oferty dzieki za uwage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Negr    0

A nie lepiej by ci kase na konto bankowe lub paypal przelali? Sam byś kupił gre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pigmej4ever    22

Jakaś nowa moda? Wymienianie konta darmowej gry na konto płatnej...

Równie dobrze można napisać "Wymienię konto WarRock 5 lvl na Bfa 4"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42
To jest śmieszne, przecierz prawdą jest to, że kupienie minecraft nie jest aż tak trudne, a wykręcanie się tym, że kogoś niestać na zakup to tak poprostu jakiś żart. Wiele osób nie wpadło nawet na pomysł, że pieniądze oprócz wydawania można zbierać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lepablopl    0

To jest śmieszne, przecierz prawdą jest to, że kupienie minecraft nie jest aż tak trudne, a wykręcanie się tym, że kogoś niestać na zakup to tak poprostu jakiś żart. Wiele osób nie wpadło
nawet na pomysł, że pieniądze oprócz wydawania można zbierać.

Kim ty jestes ?? Ja mam premium Omnizjasz tylko chce miec dla kolegi drogie moge nawet wejsc dzisiaj na hypixela albo hivemc.eu. Jak nie wiesz czemu chce zamienic to sie nie ydzielaj bo zle skanczysz z tymi twoimi zalosnymi szalasami 10 x 10. To tyle pomysl zanim napiszesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42
Jeśli poczułeś się urażony tym co napisałem to cię bardzo przepraszam, ale mój poprzedni post był skierowany do ludzi, których w polsce jest wiele i piracą. Ty jak obaj wiemy się nie kwalifikujesz do piratów, więc nie musisz się ze mną bezsensu kłucić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lepablopl    0
Sorka.... Ale odebralem te wiadomosc od gigeno ze ja niby jestem biedakiem jakims. Przynajmniej tak to odebralem... Ale wytlumaczyl i jest spoko. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zaritor    8

Siemka. Chce zamienic kobto lola 30 lvl okolo 25 postaci wydalem 150 zl na rp kilka postaci za to kupilem i skina do katy najemniczka. Ogolnie wycenil mi je gracz lola na 90 zl wiec chce mc premium. Oferty pisac w odpowiedziach lub na polokoxow1@gmail.com powazne oferty dzieki za uwage

30 lvl 25 postaci i jeden skin? To konto na pewno nie jest tyle warte, nie wiem kto ci je wycenił ale jest warte z 30 zł max

Jakaś nowa moda? Wymienianie konta darmowej gry na konto płatnej...

Równie dobrze można napisać "Wymienię konto WarRock 5 lvl na Bfa 4"

Ostatnio kolega sprzedał konto do lola za 120$ więc nie wiem czy są takie bezwartościowe. Gra może i jest darmowa ale są w niej mikropłatności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...