Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość camil92PL

Aniol_Stroz

Rekomendowane odpowiedzi

gumji    46

qcale nie uzywa fly!! a widzial to ktos?? zawsze za nim chodze i wiem... tak mowil bo chcial zaszpanowac... ale i tak sie nie przyzna ze to podpucha!! moze jest czubkiem ale wiem ze tak nie robi. siedzi cale dnie na mc i mysle ze w tym czasie by juz to ktos rozkminil!! CI CO GO NIELUBIA DOKLADAJA WSZELKICH STARAN ZEBY GO WYWALIC.. WIEEZAJCIE NA NIM PSY ALE JA WIEM ZE TO WSZYSTKO TO NIEPRZWDA!! ZNAM GO I WIEM... POWIEDZIAL MI ZE TAK NIE BYLO I JA WIEM ZE TAK NIE BYLO! NIGDY MNIE NIE OKLAMAL. odwalcie sie od niego... i zalatwiajcie to inaczej niz szukac jakis pierdow.

ja sie moge przyznac ze rozpieprzam wszystko na mapie hakuje rozwalam domy pale ludzi wyklinam na dzieci... i to znaczy ze tak jest?? zachcialo mu sie kurde cwaniaka zgrywac:/ ok... glupio gada ale to nie jest prawda!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lakozi    3

Dobra Anioł już Ci to mówię po raz kolejny to nie jest dział a ni temat poświęcony Twoim wywodom tu chodzi o Ciebie, a to że jakieś dziecko (ja tego osobiście nie słyszałem!) Cie tam sponiewierał z ziemią to już nie moja wina o de mnie i moich kolegów z TS`a nic przykrego nie usłyszałeś więc nie mów że my Ci w jakiś kol wiek groziliśmy. Więc proszę Cie zakończ tą bez sensowną pogawędkę.

Gumji znasz go 4-5dni no naprawdę dużo. Z tego co piszesz wnioskuje że mu ufasz, a to jest totalny absurd znasz człowieka zaledwie tydzień i ty już mu ufasz proszę Cię nie kompromituj się takimi słowami. Nigdy Cie nie okłamał Ty nawet nie wiesz kiedy on mówi prawdę. (Dam Ci jeden przykład. Siedziałem na ts a Aniol gadał z jakimś Graczem, i słyszę Aniol-"gram w cs`a 6 lat" Gracz-"Jaki masz rocznik Steam" Aniol-"no wiesz... powtórz nie słyszałem" Gracz-" Z którego masz steama" Anioł-"aa wiesz że nie wiem, poczekaj [...] (po dosłownie 10sec) No mam z 2002r." Ja-" Ty Aniol jest problem steam jest od 2004-2004 więc nie wkręcaj kolesia proszę Cię" Aniol-"....."

Więc nie mów mi że chłopak mówi prawdę cały czas, tak jak pisałem wyżej nawet nie wiesz kiedy on kłamię. ( To by było na tyle co do Ciebie. Nie mam zamiaru kontynuować rozmowy z Tobą"

Monten:

Ja tam do ciebie nic nie mam. Wole żyć w zgodzie.
Tu nie chodzi o to czy Ty żyjesz z nim w zgodzie. Widziałeś jaki jest wontek w tym temacie... Tu chodzi o Aniola, nie o Ciebie wypowiadaj się na temat. -.-

P.S

"Tylko winny się tłumaczy."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monten98    4

To tak będzie niedługo ze 50 stron jak nie przestaniecie.

Lakozi byś przeczytał dwa posty przed tym co zacytowałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lakozi    3

Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać.

Monten człowieku chyba mnie nie zrozumiałeś. MASZ TU SIĘ WYPOWIADAĆ NA TEMAT! @#%@% nie rób nie potrzebnego spamu.

@edit.

Widziałem ale później było to "ja nic do Ciebie nie mam". Więc sam sobie jesteś winien.

Skończyłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gap1996    9

Dla mnie sprawa jest prosta - nie ma dowodów, nie ma sprawy. To, że Anioł przyznał się do zarzucanych mu oskarżeń, nie potwierdza że ma czity.. Mówić można wiele rzeczy, ale nie zawsze można je brać na serio. Szczególnie jeśli wypowiada je tak nieprzewidywalna osoba, jaką jest oskarżony - udało mi się go poznać i wiem że to wariat, ale też naprawdę dobry kompan do gry ;). Lubi się wygłupiać, ale taki ma charakter. Myślę jednak, że zabawa zabawą, ale facet gra uczciwie. Co do tego:

(Dam Ci jeden przykład. Siedziałem na ts a Aniol gadał z jakimś Graczem, i słyszę Aniol-"gram w cs`a 6 lat" Gracz-"Jaki masz rocznik Steam" Aniol-"no wiesz... powtórz nie słyszałem" Gracz-" Z którego masz steama" Anioł-"aa wiesz że nie wiem, poczekaj [...] (po dosłownie 10sec) No mam z 2002r." Ja-" Ty Aniol jest problem steam jest od 2004-2004 więc nie wkręcaj kolesia proszę Cię" Aniol-"....."

No i co z tego wnioskujesz, Lakozi? Zdarzyło mu się skłamać, ale nie bądźmy śmieszni - chyba nie powiesz mi, że ty NIGDY nikogo nie okłamałeś? W to na pewno nie uwierzę... Każdemu z nas zdarzyło się popełnić ten grzech. A mimo to, prawdopodobnie nie gracz na hackach. Tak więc cała ta sprawa nie potwierdza jego winy.

Reasumując - jeżeli tylko powstaną przejrzyste dowody, które potwierdzą wasze oskarżenia, osobiście będę postulował o zbanowanie Anioła. Póki co temat chyba do zamknięcia, bo zaczyna się tworzyć niepotrzebny spam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elwo    11

Masz dowód w postaci screena, a my mielibyśmy dowód w formie nagrania (ale nagranie kiedy wbił na TS mamy wciąż), niestety program zawiódł. Jeśli nie jesteś w temacie Skryba lub nie wiesz wszystkiego - proszę, nie wypowiadaj się. Może Tobie za skórę nie zaszedł, a może masz to w pompce co on robi - nie iteresuje mnie to.

@gumij znacie go tak krótko, a myślicie że już go znacie... żenada. Poza tym, nie mów nam co mamy robic ('odwalcie sie' itp)! Jest skarga to jest, możesz jedynie wyrazić swoją opinię, ale nie rozkazywać, bo sobie tego nie życzę.

@Skryba_PL Nie, według mnie temat nie do zamknięcia, chyba że chcesz mieć za chwilę kolejny temat pod tytułem 'Aniol_Stroz'. Poza tym, decyzja należy do administracji..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gumji    46

ok Elwo przepraszam, ze Cie uraziłam i wszystkich innych, którym wydawało się, że chce ich urazic. Anioła znam lepiej niż Wy wszyscy. Jak to czytam... i pytam czy mial tego flya i mowi mi, że nie miał nigdy to ja mu musze wieżyć... a z xrayem to nie ten temat. on jest beszczelny, cyniczny i potrafi zkurzyc:/ i zmysla tez bo może "chce być fajny" . slyszalam to wszystko na ts.

ale on klamie.

nie mial fly. prosze nie dawajcie mu bana za to, ze nie mysli o kosekwencjach swoich glupich pomyslow. obiecuje ze bede go pilnowac zeby nie gadal debilizmow.

prooooooooooooooooooooooooooooooooooooszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gap1996    9

Elwo, wspomniałeś, że jest dowód w postaci screen'a. Może jestem ślepy, ale ja takowego dowodu nie widzę. Jedyny SS jaki został zamieszczony, to ten od Camila, na którym również nie widać winy Anioła (jeśli chodzi o czity). Poprosiłeś również, że jeśli nie jestem w temacie, to lepiej żebym się nie wypowiadał. Zgadzam się z tym podejściem, ale ja jednak jestem w temacie, ponieważ wszystkie dane na temat oskarżonego zostały już ujawnione i nawet osoba, która dopiero dziś zawitała na nasz server, miałaby duże rozeznanie...

I ostania rzecz, którą powinienem wymienić na samym początku, bo widzę że nie każdy zrozumiał - ja uważam jedynie, że Anioł nie używa hacków! Wasze zażalenia odnośnie tego nieszczęsnego "wbicia na TS" i całej reszty mogą być i słuszne, ja całkowicie tego nie neguję. Sądzę tylko, że oskarżony nie używa wspomagaczy. Tak więc na przyszłość, proszę czytać wypowiedzi ze zrozumieniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elwo    11

Okej, rozumiem - myśl co chcesz, to Twoje zdanie. Ale kiedy jego kumpel w obecności 5 osób, mówi, że używał x-ray'a bo po cofce wszystko stracił a admini nie chcieli mu nic zwrócić, no to przepraszam, coś tu jest nie tak. Ja straciłem w tedy równie dużo co on... I tak chodzilo mi o screena Camila, chociaż mi nie chodzi o fly hacka (bo to mógł być lag, były dość spore), ale o to jak się zachowuje i czy oszukuje. Może Tobie się takie coś podoba, ale ja nie toleruje osób, które oszukują wszystkich i w dodatku bezczelnie kłamią. Poza tym jego zachowanie jest niezbyt stosowne, myślałem że barbarzyńcy zostali w Venderin... -.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lakozi    3

Dobra o co wy się kłócicie. LUDZIE ZROZUMCIE TEMAT ZAŁOŻYŁ SAM Camil(administrator). Więc pytam się o co wam Chodzi ;o -.- Administracja zadecyduje co z nim zrobi. :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gap1996    9

Dobra o co wy się kłócicie. LUDZIE ZROZUMCIE TEMAT ZAŁOŻYŁ SAM Camil(administrator). Więc pytam się o co wam Chodzi ;o -.- Administracja zadecyduje co z nim zrobi. :/

Lakozi ma rację, zostawmy już całość Administracji. Nie zrozumcie mnie źle - ja również nie popieram chamstwa i złego zachowania, ale uważam jedynie, że pod względem kwestii wspomagaczy Anioł jest "czysty".

@Elwo Chcę żebyś wiedział, że szanuję Ciebie jak i to co piszesz na tym forum - jestem pełen podziwu dla Twoich prac literackich i sposobu wypowiedzi. To dla rozjaśnienia, bo teraz tak troszkę wyszło, że się posprzeczaliśmy ;).

Ja już się wyłączam z tematu, myślę że napisałem to co chciałem napisać.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AniolStroz    20

DOBRA STOP KONIEC SPAMU !!! JEŚLI KTOŚ MA SCREEN JAK LATAM / FILM JAK X-RAY UŻYWAM (chodź nie używam) , to niech wrzuci .... jeśli nie to proszę koniec spamu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gumji    46

OCZYWISCIE ZE ON KLAMIE(ale nie w sprawie fly)>>> I JA TO WIEM:/ a nie znam go 5 dni...:) ale Ty tego nie mozesz wiedziec:) przynajmniej mamy z tego dobrego lacha...:D klamie klamie klamie...:/(to net... mnostwo ludzi tu klamie:/) ciagle slysze jak klamie na tsie ja tez sluchalam tej rozmowy. i wiem ze klamal choc sie na tym nie znam. zazwyczaj wiem kiedy klamie. Ale wiem ze nie mial flya... co do xray to nie mam pojecia. Ok banujcie go bo glupie rzeczy robi niech sie nauczy ponosic konsekwencje. trudno... z tym wyjatkiem ze nie za fly go banujcie... normalnie jest inny:D przepraszam za tego malogo szubrawce... wiecej tu nie wejde bo nie chce sie denerwowac. na rc tez juz nie chce grac... bo bez niego nie mam sensu:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gumji    46

a... zapomnialam... ts to inny serv niz rc... a jesli juz uzyl xray to na fb... dziekuje:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elwo    11

gumij, nie zrozumiałem absolutnie nic z tego co napisałeś, i uzywaj opcji edytuj do cholery ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quacke    18

Czemu mnie to nie dziwi.....ludzie tak bardzo lubią wymyślać głupoty na mój temat ...... jak sobie to wyobrażasz ?

Chciałem się odnieść jeszcze do powyższego. I powiem bezpośrednio do Anioła.

Podpadałeś już kilka razy, więc się nie dziw, że ludzie na ciebie wymyślają, bo takie jest życie. Co dajesz, to dostajesz. To jest tak jakbyś najpierw wszystkich zaczepiał, popychał, kopał, a potem płakał, że nikt cię nie lubi (przykład: znajomy).

A ty gumij naprawdę przykro mi słyszeć, że uważasz, że bardzo dobrze znasz Anioła wiedząc o jego istnieniu od tygodnia. Podam jeszcze jeden przykład z mojego doświadczenia. Kiedyś do mojej klasy doszła ,,nowa". Przyjęli ją z otwartymi ramionami i od razu wszystkie inne dziewczyny zaczęły się z nią kolegować, jak nie wiem. Następnego dnia, zaczęła opowiadać o mnie różne pierdoły, tak jakby znała mnie od mojego dnia narodzin i wiedziała, o mnie więcej niż sam o sobie wiem (później też płakała, że nikt jej nie lubi, ale to możemy pominąć). Tak czy inaczej twoje wypowiedzi nie będą brane na poważnie, jeżeli znasz kogoś od ledwo tygodnia. I fakt mnóstwo ludzi szpanuje w necie, ale ty mówisz o Aniele, jak o Aniele... never mind... tak czy inaczej, to jesteś pewna, że w tej sprawie nie skłamał, a g*wno prawda bo mógł.

To było tak poza tematem, a co do tematu, to ja się nieco pogubiłem. Już nie wiem, czy Anioł jest winny, czy nie. Na ss'ie widać, że pisze o używaniu flyhack'a, ale nie wiadomo w jakich okolicznościach. Może po prostu go ma i używa, ale tylko w sensownych okolicznościach (chociaż też nie powinien). Ja nie widziałem, żeby latał nad miastem, więc niby nie mam nic do gadania, ale nie można go przecież oceniać po idiotycznych tekstach na ts, czy po tym, że się go zna (dłużej lub krócej) Poza tym mógł co do tego zażartować, przecież chyba by się nie przyznał do hackowania. Ja nie jestem pewien i na tą chwilę nie mam nic więcej do powiedzenia, dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quacke    18

Może najpierw wziąłbyś przeczytał i wziął sobie coś do serca, a później ewentualnie mówił, że gadam od rzeczy, bo gadam bardziej do rzeczy niż ty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Aniol_Stroz dostał bana za korzystanie z X-raya.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...