JeeroK 2 Napisano 13 Lipiec 2013 Witam wszystkich. Jak można zauważyć, wchodząc na mój profil, zarejestrowałem się tutaj stosunkowo dawno, lecz wolałem raczej obserwować forum, niż się w nim aktywnie udzielać. Cóż, mam zamiar to zmienić. W Minecrafta grałem już we wczesnej jego wersji (chyba już wtedy wchodziła alpha) i po prostu miło wspominam spędzony wtedy czas. Może powiem co nieco o sobie. Jestem człowiekiem skłonnym do zmiany poglądów, lecz jedynie z własnej inicjatywy. Nie mam określonych zainteresowań i niczemu się w pełni nie oddaję, aczkolwiek ostatnio trochę programuję w C++ na poziomie amatorskim i kto wie, może coś z tego kiedyś będzie? Jeżeli chodzi o muzykę, to nie mam określonych preferencji - raz posłucham dobrego rocka, innego dnia łapie mnie chęć na klasykę. Jestem tolerancyjny, chociaż irytują mnie ludzie z natury debilni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 13 Lipiec 2013 Imie, wiek, gdzie mieszkasz, masz ts? Tyle chce wiedziec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 13 Lipiec 2013 Hejka Jestem tolerancyjny, chociaż irytują mnie ludzie z natury debilni. No to będziesz zirytowany dosyć często :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeeroK 2 Napisano 13 Lipiec 2013 Imie, wiek, gdzie mieszkasz, masz ts? Tyle chce wiedziec. Na imię mam Maks, skończyłem 17 lat i mieszkam w Bydgoszczy. I nie mam TS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 13 Lipiec 2013 Lubisz kucyki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeeroK 2 Napisano 13 Lipiec 2013 Niet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guciokonda 171 Napisano 14 Lipiec 2013 Czy grałeś już na serwerach z naszej sieci? Jeśli tak to jaki jest twoim ulubionym? Jakie jest twoje ulubione danie? Co cię najbardziej denerwuje w Minecraft? Lubisz tryb gry survival? A creative? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 14 Lipiec 2013 Witaj kolejny były obserwatorze forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeeroK 2 Napisano 14 Lipiec 2013 Czy grałeś już na serwerach z naszej sieci? Jeśli tak to jaki jest twoim ulubionym? Jakie jest twoje ulubione danie? Co cię najbardziej denerwuje w Minecraft? Lubisz tryb gry survival? A creative? 1. Jeszcze nie grałem. 2. Spaghetti. 3. To, że nie bawi mnie jak za alphy albo bety. 4. Yup, IMO najlepszy. 5. Nie, w creative wszystko ma się pod ręką. Poza tym nie jestem na tyle kreatywny, by zrobić w tym trybie coś więcej, niż test małego mechanizmu redstone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 14 Lipiec 2013 Ostatnie pytanie ode mnie: Masz premium? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeeroK 2 Napisano 15 Lipiec 2013 Tak, mam premium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidpomaga 0 Napisano 18 Lipiec 2013 Witaj kolejny były obserwatorze forum. powaliłeś mnie :D [spoiler]witaj :p[/spoiler] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach