Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. ). Mniejsza o to. Usunąłem folder .minecraft by ponownie pobrać grę. Myślałem, że to rozwiąże probl..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. ). Mniejsza o to. Usunąłem folder .minecraft by ponownie pobrać grę. Myślałem, że to rozwiąże probl..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
berni2905

[Solved]Brak folderu bin w katalogu .minecraft

Pytanie

berni2905    0

Minecraft 1.6 pobrałem bez problemów. Jednak za każdym razem kiedy wchodziłem na 'Multiplayer' mój pecet po prostu się zwieszał (problem dotyczący multiplayera tutaj: 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

). Mniejsza o to. Usunąłem folder .minecraft by ponownie pobrać grę. Myślałem, że to rozwiąże problem, ale nic się nie zmieniło. Pomyślałem, że trudno i może kiedyś się tym zajmę. Jednak kiedy chciałem pobrać pewne mody, zauważyłem, że nie mam folderu bin. Myślę, że ten folder jest niezbędny do wgrywania modów, chyba że coś się zmieniło w najnowszej wersji. W każdym razie nie potrafię na chwilę obecną moddować mojej gry.  :/ Proszę o szybką pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Atexor    424

Odnośnie działania/nie działania 1.6 nie wiem, bo jeszcze go nie wgrywałem (dłubię coś na 1.5), ale tutaj masz co i jak przy wgrywaniu modów:

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Chormon    136

Przy nowym launcherze nie ma folderu bin, tylko struktura versions/wersja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
berni2905    0

Odnośnie działania/nie działania 1.6 nie wiem, bo jeszcze go nie wgrywałem (dłubię coś na 1.5), ale tutaj masz co i jak przy wgrywaniu modów:

Pozdrawiam

Ok, dzięki za pomoc :)

Przy nowym launcherze nie ma folderu bin, tylko struktura versions/wersja

Wielkie dzięki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...