Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Pytanie

KasupeX    0

Witam!
Mam zamiar stworzyć serwer Survival+Frakcje+PlotMe (Dedyk, może 60 slotów) !
Szukam 2 adminów, 2 moderatorów, 3 budowniczych, 2 pomocników oraz Webmastera (który zrobi forum)!
Podania piszemy na email: kasupextm@gmail.com.

Temat emaila (na jaką ragę zdajesz), np. [Admin] skkf, [Mod] JJayJoker.
Treść emaila (podanie):
1. Wiek.
2. Umiejętności w minecrafcie.
3. Kontakt: skype/gg/ts.
4. Coś o sobie.
5. Dlaczego właśnie ty.
6. Czemu chcesz dołączyć do projektu?
7. Brałeś/aś już kiedyś udział w takim projekcie?
8. Ilość czasu poświęcana codziennie serwerowi.

Pozdrawiam!
KasupeX

!UWAGA! W ostateczności możecie wysłać mi tutaj PW z podaniem :D

Napisze ktoś?! 92 wyświetlenia tematu, 1 osoba napisała! Bez jaj. Gdy macie okazje nie korzystacie, a po starcie serwa każdy - Moge moda? Teraz macie szanse miec range to piszcie podania, a nie później żabrajcie :X

Edytowane przez KasupeX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
waystooner    0

1. 15
2. Duże
3. Skype pawcio1234532

gg:35156959
4. Jest pełnym humoru kolesiem lubię wyścigi samochodowe sporo sporo czasu gdy jestem na kompie spędzam na moim prywatnym serwerze minecraft
5. Umiem ładnie budować, wiele czasu spędziłem na serwerach minecraft jako admin, budowniczy, moderator
6. Ponieważ nie boję się wyzwań i chcę spróbować czegoś nowego 
7. Brałeś/aś już kiedyś udział w takim projekcie?
8. Ilość czasu poświęcana codziennie serwerowi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
KasupeX    0
Hmm myślę, że moge ci dać KidModa :D Jeśli możesz wyślij troche kasy na serw:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

i zaproś mnie na skype. Nazywam sie kasupex .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
axceel    0

Nieźle robić serwer i prosić innych o kase na niego żal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
KasupeX    0
Haha nigdy nie widziałeś serwera gdzie administracja się na niego składa? -.- Aa sory zapomniałem, że ty nigdy nie byłeś Adminem. :P Więc się lepiej nie odzywaj. Myślisz, że ja to tylko oni płacą? To się mylisz [kolego]. A po drugie nie dam żadnej rangi osobie, która nic nie zapłaci, bo gdy zapłaci to nie będzie miała po co mi go rozwalać, a jak jakieś dziecko dostanie już rangę to nie raz widziałem na moich starych serwerach jak trzymało w ręce TNT na spawnie i sobie stawiał, ale ja byłem na szczęście na serwie :P Gdy Admin Mod czy ktokolwiek z administracji niezapłaci i będzie miał rangę która może wszystko to założe się, że rozwali serwer, może nie od razu tylko za 1-2 miesiące. Edytowane przez KasupeX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
WokiPL    22

Axceel, wymyśl coś konstruktywnego wreszcie, bo jak dotychczas tylko nabijasz sobie posty.

Utrzymanie serwera nie jest darmowe, on nie prosi o hajs, tylko INFORMUJE, że można go wesprzeć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
axceel    0

Widzisz ja zrobiłem serwer i nikogo o hajs nie proszę kosztuje mnie to trochę ale warto bo mam z kim grać serwer jest cieżki bo obejmuje ponad 100 modów wiec widzisz jednak jestem adminem i kontroluj swój jezyk dzieciaku i nie wyzywaj innych od idiotów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Gigeno    42
Weźcie się lepiej wszyscy ogarnijcie i nie wszczynajcie zbędnych awantur, bo jak zgaduję skończyłoby się na warnach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Sekatorr    0

Kolego - po pierwsze to powinieneś przedstawić jakiś konkretny plan, nikt w ciemno swojego czasu nie będzie oddawał, bo to już zakrawa pod jawną głupotę. Po drugie - jak chcesz kogoś naprawdę konkretnego, to powinieneś coś konkretnego danej osobie zaoferować, a samo stwierdzenie - potrzebuję .......... chętni niech się zgłaszają nic o Twoich intencjach nie mówi. Niektórzy mają naprawdę duże doświadczenie, ale czas takich osób nie jest wyrzucany na śmietnik. Jak szukasz takich osób, to proponuję Caritas :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi