Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. . Wszystkie inne shadery działaja, jednak ten mnie strasznie woła do siebie bo ma efekty ..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. . Wszystkie inne shadery działaja, jednak ten mnie strasznie woła do siebie bo ma efekty ..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
felekk90

Problem z Shader'em

Pytanie

felekk90    0

Siemanko, od wczoraj próbuje rozgryść problem z Shaderem o nazwie 'Sasukedll7170s v07 Ultra' Shader Pack. Problem wygląda tak, że na mapie nie ma żadnych tekstur dokładnie tak:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

. Wszystkie inne shader'y działaja, jednak ten mnie strasznie woła do siebie bo ma efekty których inne nie posiadają. Jeżeli ktoś się spotkał z takim problemem, albo ew. wie jak rozwiazać to prosił bym o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

pewnie texturki zepsute zrób reinstal minecrafta. a jeśli to nie pomoże pobierz innego shadera :)

Edytowane przez michalski123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Iz0t0pic    0

Jeśli masz texture pack, może zmień na inny. Zawsze możesz poprosić o pomoc także w oryginalnym, angielskim wątku przeznaczonym dla tego shadera, lub na filmiku na youtube.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Natsu    2
Napisano (edytowane)

pewnie texturki zepsute zrób reinstal minecrafta. a jeśli to nie pomoże pobierz innego shadera :)

ee to nie texturki ani nie pomoże reinstal a wgrales optifana bo tez mialem ten problem albo cos zle wgrales
Pozdro Edytowane przez Natsu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...