Skocz do zawartości
Synthetic007

Szukam osób chętnych do grania na serwerze hamachi z pluginami !

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka, potrzebuje paru osób do grania na moim serwerze hamachi, serwer jest no-premium ale można grać na oryginalnym minecrafcie :). Wymagane jest mieć 14 lat, mikrofon bez szumów, ogar, zaufanie i MINECRAFT :D . Ten kto chce grać niech napisze pod tym tematem, a ja mu potem odpisze co i jak ! :D ZAPRASZAM <3

Edytowane przez Synthetic007

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42
Hamachi? Pluginy i hamachi? Te dwie rzeczy dość bardzo siebie odpychają, ponieważ z przyzwyczajenia wnioskuję iż hamachi = nie przyjemne lagi, a pluginy mogą to potęgować. Jednak mimo tego co wcześniej napisałem rzyczę ci udanej gry z kompanem, ktorego może kiedyś znajdziesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hamachi? Pluginy i hamachi? Te dwie rzeczy dość bardzo siebie odpychają, ponieważ z przyzwyczajenia wnioskuję iż hamachi = nie przyjemne lagi, a pluginy mogą to potęgować. Jednak mimo tego co wcześniej napisałem rzyczę ci udanej gry z kompanem, ktorego może kiedyś znajdziesz.

Stary, wymyśliłem taki sposób że nie trzeba mieć założonego serwa na kompie, tylko poszperasz w ustawieniach karty sieciowej i grasz na OPEN TO LAN. Gram tak z moim kolegą, mieszka on w Anglii i nie ma żadnych lagów. Oczywiście MUSIMY mieć tego samego mod-packa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...