konar316PL 0 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) Mam proste pytaie czemu dostałem bana za wyzywanie był woki spytałem moge powkurzać grześka (chyba tak) odpowiedział mi tak to go powkurzałem i dostałem bana ?! czemu przecierz dostałem pozwolenie -.- Przeniosłem do prawidłowego działu, napisz według wzoru teraz //Dwarf Edytowane 6 Lipiec 2013 przez Unusual_dwarf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 6 Lipiec 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redux 168 Napisano 6 Lipiec 2013 Od kiedy można kogoś obrażać po pozwoleniu? Ekipa nie będzie dochodzić do tego, czy jesteście znajomymi i się wyzywacie na żarty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 6 Lipiec 2013 (edytowane) Woki ci pozwolil ?! @up Woki wlasnie jest w ekipie fb ... Edytowane 6 Lipiec 2013 przez danielex10PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redux 168 Napisano 6 Lipiec 2013 Wiem. Jeżeli moderator pozwolił na obrażanie... to brak mi słów ale jeżeli było tak, jak wcześniej mówiłem to możesz sam siebie obwiniać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 6 Lipiec 2013 Wlasnie mi tez brak slow... Bylem nawet przy tym ;_;I to nie bylo na zarty. Ja go pierwszy raz widzialem na serwerze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJMeatBoy 0 Napisano 6 Lipiec 2013 i ty jeszcze się pytasz dlaczego dostałeś bana? ale ban to (chyba) przesada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 6 Lipiec 2013 @Up, ban nie jest przesadą, mamy Wykaz Kar, w którym są kary wypisane. A kara za obrazę gracza = 24h czyli 1d. Poza tym, z tego co widziałem, masz już unbana, so... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubalekPL 3 Napisano 6 Lipiec 2013 Ban był słuszny. Nie wiem jak można komuś dać pozwolenie na obrażanie :O ? Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach