Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Void

Minecraft się nie włącza .

Pytanie

Void    0

Witam. Moim problemem jest niewłączający się Minecraft. Mam Minecraft'a wersję 1.5.2. Uruchamiam go "MinecraftSP.exe

", wpisuję nick Force Update (albo nie klikam), następnie Enter Game, aktualizacja się ściąga i okno Minecraft'a robi się czarne, a następnie się wyłącza. W folderze z MC tworzy się taki plik txt:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Bardzo proszę o pomoc i z góry za nią dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Atexor    424

MinecraftSP.exe

Pirat? Nick na to nie wskazuje,a le dość "zwyczajny"...

Poza tym - od Minecraft 1.6 wymagany jest nowy launcher... stary nie zadziała - zarówno oryginalny, jak i piracki, więc (na razie i oby na dłużej) na 1.6 nie ma piratów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Miloszu_xd    171

@Atex na zawirusowanym i pełnym reklam launcherze od jednego [tu pada niecenzuralne określenie] jest dostępne  1.6... ;__;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424

@Atex na zawirusowanym i pełnym reklam launcherze od jednego [tu pada niecenzuralne określenie] jest dostępne  1.6... ;__;

Mam nadzieję, że z czasem jacyś programiści usuną z tego ... MC i zostawią same reklamy i wirusy ;)

Kolega ma Premium ;3. Tutaj masz do pobrania launcher, który jest teraz wymagany:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Może ma, może nie ma. Ktoś może grać na SP na nicku Notch i na forum wpisać taki nick i będzie wyskakiwało, że premium... To wcale nie oznacza, że masz premium, tylko grasz na nicku, na którym ktoś ma premium.

Myślę, że wyjaśnione. Zostawiam jeszcze wątek otwarty na ew. pytania autora ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...