GreenBlind 129 Napisano 1 Lipiec 2013 Jako, że nie ma bukkita 1.6.1 to tymczasowo server stoi na normalnych plikach serverowych od Mojangu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrienex112 6 Napisano 1 Lipiec 2013 Wyczuwam grief za 3... 2... 1... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 1 Lipiec 2013 Dajcie gm wszystkim, fajnie będzie ._. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubalekPL 3 Napisano 1 Lipiec 2013 @up to zły pomysł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 1 Lipiec 2013 @up Czemu nie? Fajnie bedzie :3 Czy mi sie wydaje ze pex ma juz update? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redux 168 Napisano 2 Lipiec 2013 Jest już wersja deweloperska Bukkita na 1.6.1: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Jeszcze sprawdzę, czy przypadkiem pluginy działają z poprzedniej wersji :P //EDIT Sprawdziłem WG i WE - działają :OZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Nawet PEX (który teraz współpracuje z zPermissions) śmiga. Jestem za podjęciem próby przywrócenia poprzedniej mapki na Bukkita 1.6.1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 2 Lipiec 2013 jutro, dzisiaj nie mam siły myslec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach