Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kiok12

[Oferta] Sprzedam Konto Minecraft [50 zł] Dodaję też e-mail zobacz =>

Rekomendowane odpowiedzi

kiok12    3
Witam

Mam do sprzedania Orginalne konto Minecraft, nick kiok12 Konto zakupione 10 czerwca 2010 roku i po tak długim czasie gra mi się znudziła. Konto nie banowane, nie kradzione i już nie używane.

Metoda płatności:
a ) Paysefcard - Dość popularny sposób płatności. Wystarczy odnaleść w swojej okolicy punkt, dać sprzedawcy 50 zł i otrzyma się wydruk, bądź kartę. Potem należy podać mi kod na gg, e-mail, Skype. Dane do konta podam odrazu po sprawdzeniu czy kod niejest złużyty. (Wolałbym ten sposób płatności, pozatym tylko 50zł)
b ) Ukash- Dość popularny sposób płatności. Wystarczy odnaleść w swojej okolicy punkt, dać sprzedawcy 50 zł i otrzyma się wydruk, bądź kartę. Potem należy podać mi kod na gg, e-mail, Skype. Dane do konta podam odrazu po sprawdzeniu czy kod niejest złużyty.
c ) Sms- Więcej info na gg/skype

Co podaję do konta
a )E-mail do minecraft.net
b )hasło do minecraft.net
c ) hasło do konta e-mail

Kontakt:
GG: 45184059
E-mail: mati@wykres.info Edytowane przez kiok12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

Lol? Skoro do tej pory żaden Moderator nie zwrócił na to uwagi, to chyba jest Ok... z tym, że ostatni post został napisany niecałe 2 miechy temu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dawidpomaga    0

no i?

Gratuluję inteligencji, krzyknąć "zakaz handlu" i zlać czyjś (słuszny notabene) komentarz. Następnym razem - +warn. //Woozie

Edytowane przez Woozie
adnotacja moderatorska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...