Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Rabus

Poszukiwani budowniczy freebuild.pl!

Rekomendowane odpowiedzi

danielex10PL    25
  • Nicku w grze: danielex10PL
  • Przykładowej pracy: RZadko buduję,bo nie mam na co więc screenów niemam,ale dobrze buduję i mogę pomóc:)
  • Coś o sobie icon_smile.gif: Nazywam się Daniel,rzadko buduję, ale dość dobrze.Dziennie mogę pobudować z godzinkę:)

@Down skoro tak to trudno :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CraftsmanPL    0

1.Nick w grze: CraftsmanPL

2.Wiek: 13 lat

3:Przykładowa praca: 

Dom w stylu średniowiecznym:

[spoiler]

HTKS7Mf.png

j2szj4Z.png

fr2gd6T.png

[/spoiler]

Dom w stylu modern:

[spoiler]

wEr9EgX.png

VXydsKr.png

[/spoiler]

Blokowiska i wieżowce:

[spoiler]

HgcFjvh.jpg

UcwKZQ4.png

[/spoiler]

4:Coś o sobie: 

O mnie: Mam na imię Bartosz. Od marca mam 13 lat, aczkolwiek mogę zapewnić, że jestem mentalnie dużo starszy. Pracuję na co dzień z ludźmi. Pomagam w wielu akcjach jako wolontariusz, zarządzam gromadą zuchowską i zastępem harcerskim. Prezentuję wybitny poziom kreatywności i polszczyzny, co mogę uargumentować znakomitymi wynikami na konkursach i szkolnymi ocenami. Ciekawi mnie programowanie i grafika komputerowa. Umiejętności budowania "stoją" u mnie na poziomie zaawansowanym. Moim priorytetem są budowle pochodzące ze średniowiecza. W swoich projektach dbam o najmniejsze szczegóły i patrzę na nie krytycznym wzrokiem. Zwykle muszę nanosić wiele poprawek, abym był z siebie zadowolony, gdyż jestem perfekcjonistą. W swoich projektach często wykorzystuję redstone, gdyż mechanizmy czasami potrafią drastycznie poprawić jakość pracy. Dążę z oporem do celu i przyjmuję krytykę "na klatę". Myślę, że jestem godny reprezentowania swojej osoby jako Budowniczy serwera, a także w/w w internecie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129

:) jak zbudujesz coś w stylu bioshocka infinite lub sonic unleashed spagodnia day i dasz screena to bardzo bylbym wdzieczny :)

btw budowle calkiem spoko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Nick w grze : pp22pp22pp22

2. Wiek : 13 lat

3. Praca przykładowa

Budynek Mieszkalny

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

4. Coś o mnie :

Mam na imię Krzysiek. Mam 13 lat . Interesuję się sportem oraz Inżynierią . Staram się budować jak najlepsze budowle minecrafcie, czasami zdarzają sie drobne poprawki . Jestem zadowolony  ciężkich i efektywnych prac . Myślę że nadał bym się na budowniczego serwera . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KasupeX    0

1. Nick w grze: KasupeX

2. Wiek: 13 lat:>

3. Przykładowa praca: Miałem dość dużo własnych serwerów, więc musiałem chyba dość dużo budować xd. Tu screen z jednego serwera:

Spawn: 

. 

A tu mam screeny nie z serwerów tylko z singla ;> :

- Domek jednorodzinny: 

- Villa z basenem: 

.

​

4. Coś o sobie icon_smile.gif: No to tak. Mam 13 lat. Po wakacjach idę do gimnazjum. Lubię jeździć na deskorolce, grać na komputerze i tworzyć grafikę komputerową. Jestem miły, przyjacielski i pomocny. Prawie nigdy nie popełniam błędów ortograficznych jak i interpunkcyjnych. (Zdarzy się jak piszę na telefonie.) Lubię wasze serwery i chciałbym pomóc w rozwoju freebuild'a i chciałbym, aby na następnej edycji grało tam dużo więcej osób niż na obecnej. Lubię nagrywać na YouTube z pasji, nie dla widzów czy pieniędzy.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia,

KasupeX :)

Edytowane przez KasupeX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
damianook    0
  1. Nicku w grze : damianook
  2. Wieku : 12 lat
  3. Przykładowej pracy : żadko buduję i nie mam screena ale jak trzeba to zbuduję :D
  4. Coś o sobie : mam na imię Damian , bardzo lubię minecraft , postaram się zbudować jak najlepsze budowle , myślę że nadał bym się na budowniczego :)

Pozdro damianook ;)

Edytowane przez damianook

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CraftsmanPL    0

Przepraszam, do kiedy trwa nabór? Od poniedziałku przez 2 tygodnie mnie nie będzie, więc nie wiem czy zdążę z projektem. Mogę nadesłać ile zrobię?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KasupeX    0

Masz tu taki domek bo nie wiem co to za styl Bioshock Infinite bo to gra, ale masz:

- (Test shaderów xd)

.

Domek może nie najlepszy, ale masz jeszcze taki dwugodzinny projekt :> :

-

.

Pozdrawiam,

KasupeX

PS Jakbyś mi wytłumaczył co to ten styl budowli bioshock to może coś zbuduje. Dzięki za uwage.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NerevarDZN    19
Z osób wyżej do budowy nadaje się Krzysiek i Craftsman. Nie weim jak ty Green ale ja chaiłbym ich zobaczyć przy pomocy w budowie, przyda się każda para rąk. I radzę co jakiś czas odświeżyć temat a news'a przykleić tak by był zawsze na 1 miejscu, na stronie głównej, bo zniknie i nie będzie więcej chętnych. Edytowane przez Nerevar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...