Zampa 10 Napisano 25 Czerwiec 2013 (edytowane) Cześć wszystkim! Po kilku tygodniach obserwowania forum jako gość wypadałoby się w końcu zarejestrować... więc oto jestem. W Minecrafta gram już od dawien dawna, lecz dotąd nie byłem związany z żadną większą społecznością. Pora to jednak zmienić, bo z tego co widzę to ta zdaje się umierać, a głupio by było nie mieć z kim grać i dyskutować w przyszłości. Kiedyś było tu o wiele więcej osób i nie tylko tutaj, bo konkurencja też nieco podupada. Nie sądzicie, że wypadałoby trochę to ruszyć? Trochę faktów o mnie: - Interesuję się filozofią, socjologią, strzelectwem i ostatnio trochę fizyką. Umysł w równowadze: pół-ścisły, pół-humanistyczny. - Nie znoszę ciapatych. (inb4 islamofob) - Jeśli chodzi o sporty, to ostatnio częściej grywam w koszykówkę. - Z muzyki słucham wszystkiego oprócz popu, dubstepu i disco polo. Rap zniosę, ale nie słucham. - Mogę reagować agresywnie na debilizm. Edytowane 25 Czerwiec 2013 przez neutron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 25 Czerwiec 2013 wreszcie ktoś normalny D: witaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 25 Czerwiec 2013 Cześć...widzę że jesteś obiecującym użytkownikiem ;) Fajnie, w końcu ktoś kto nie zachowuje się jak 10 letnie dziecko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 25 Czerwiec 2013 Witaj. Wydaje mi się, że kojarzę twój nick... tylko nie wiem skąd :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 25 Czerwiec 2013 Welcome neutron to the server! Mam nadzieję, że nasze pierwsze wrażenie (Zwyczajny, ogarnięty użytkownik) nie będzie złudne... Ale... mógłbyś powiedzieć co masz do Disco Polo? D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 25 Czerwiec 2013 Witaj w naszych progach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 25 Czerwiec 2013 Witaj. Wydaje mi się, że kojarzę twój nick... tylko nie wiem skąd :/ Czyżby z lekcji chemii? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TheMatias Napisano 25 Czerwiec 2013 Witaj, w końcu jakaś osoba z IQ powyżej 100. ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alteri 0 Napisano 26 Czerwiec 2013 Cześć, miło Cię widzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zampa 10 Napisano 26 Czerwiec 2013 Ale... mógłbyś powiedzieć co masz do Disco Polo? D: Nie niesie ze sobą żadnego głębszego przesłania, podobnie jak pop. Pewnie istnieją jakieś wyjątki, jednak patrzę tu na ogół. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robbsoNt 0 Napisano 26 Czerwiec 2013 Witaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caribellos 1 Napisano 26 Czerwiec 2013 Cześć. Kilkukrotnie napotkałam się na Twoje posty i muszę Ci powiedzieć, że przypadła mi do gustu Twoja elokwencja wypowiedzi. Więcej takich forumowiczów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach