GreenBlind 129 Napisano 25 Czerwiec 2013 dajcie znac czy jestescie gotowi zaczac budować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WokiPL 22 Napisano 26 Czerwiec 2013 Gotów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 26 Czerwiec 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 26 Czerwiec 2013 Gotów, ale koniecznie w tym stylu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 26 Czerwiec 2013 Jestem Gotowa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrUgulele 3 Napisano 27 Czerwiec 2013 (edytowane) Jestem gotów, mogę ponadto poświadczyć dobry styl budowania (prace można znaleźć na aliquam.pl) Edytowane 27 Czerwiec 2013 przez MrUgulele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubalekPL 3 Napisano 28 Czerwiec 2013 gotów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach