Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
AsmaxItsTroll

O ssaku (Asawie)

Rekomendowane odpowiedzi

pisze bez wzoru bo mnie zaczyna [denerwować] mnie pewien osobnik nazywajacy sie asawa konfident, idiotka i wgl wiem ze ten temat niezostanie zaakceptowany* ale wbilem w dosc dobrym humorze na serwer a wyszedlem z banem na 7d i z ostro [podburzonym] humorem dlatego iz  byla rozmowa ze taki koles mieszka w norwegi i wgl a ja zasugerowalem ze moze to byc tez wymowka a asawa do mnie wyskakuje zebym sie nie madrzyl i ze zaraz bedzie prezencik (Ban) === kiedy dostalem bana na 3 dni to po unbanie napisalem do niej dzieki za prezecik i to stad sie wzielo===

napewno wszystkie glosy beda negatywne bo to wkoncu Kidmod i kazdy sie boi ze dostanie bana albo asawa go lubic nie bedzie

Takich ludzi mi zal bo nieumia dowiesc tego co czuja

Dzieki i nara pzdr. oby serw sie rozwijal dalej tylko bez takich Kdmow!

*A czemu miałby zostać niezaakceptowany? Skarga to skarga, masz prawo wyrazić swoją opinię, jednakże... bez przekleństw proszę. Na razie warn +1

P.S. Ochłoń też trochę i używaj przecinków i kropek, bo strasznie ciężko się Ciebie czyta. Jak ich nie posiadasz, to proszę do skopiowania:  " . " oraz " , ".

Atexor

Edytowane przez Atexor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

Po pierwsze: Wzór

Po drugie: to nie ja ci dzisiaj dałam bana:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Po trzecie: Dlaczego mnie wyzywasz? Co do tamtej kary - ban był słuszny.

Po czwarte: Dlaczego jestem konfidentką i uwazaj na słowa kochany

Po piąte: Sam zacząłeś dyskusję, a ja w pewnym momencie napisałam, ze nie warto, gdy ty ciągnąłeś temat.

Po szóste: Nie znasz sie na zartach, Wcinasz sie w moja rozmowe z Polariz102, Oraz gracze mają dosyć twojej dyskusji.

Po siódme: Tak. Jestem ssakiem ja ty prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrUgulele    3

Jako, że to ja bana udzieliłem, powinienem wypowiedzieć się w tym temacie. Otóż Twoje zachowanie na serwerze można dzisiaj zaliczyć do nagannych. Na co dzień zachowujesz się normalnie, ale dzisiaj jednym słowem przegiąłeś, notorycznie obrażałeś Asawę, oraz co rusz rzucałeś wulgaryzmami na lewo i prawo, tak więc dostałeś kilka kar, co zresztą widać w rejestrze. Uważam, że ban jest jak najbardziej słuszny, odpoczniesz sobie i przemyślisz swoje zachowanie. Ponad to ta skarga jest bez ładu i składu, więc nikt nie mógł by Ci jej uznać (o ile to jest skargą). Tyle z mojej strony, pozostawiam do oceny wyższym rangą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matejss    0

Nie boję się że dostanę bana (wręcz to przewiduję) i asawa mnie nie lubi. Lecz gościu:

Pierwsza rzecz: musisz zrobić to ochłonąć. Wszystko co piszesz to widać pod wpływem emocji.

Druga rzecz: to taka iż jednak wyzywanie osoby na forum nie jest dobrym pomysłem.

Trzecia rzecz...Zanim napiszesz na kogoś skargę, bądź pewny że ta osoba to zrobiła ^^.

Czwarta rzecz: ile masz lat? D:

Piąta rzecz: Proponuję abyś zacenzurował swoje przekleństwa bo wejdzie Hurr Durr Moderacja i będzie źle :(

Szósta rzecz: Jak to jest skarga, to słabo jednak opisałeś co zaszło "iz  byla rozmowa ze taki koles mieszka w norwegi i wgl a ja zasugerowalem ze moze                        to byc tez wymowka a asawa do mnie wyskakuje zebym sie nie madrzyl i ze zaraz bedzie prezencik"  Powiedz mi: O czym jest ten tekst

Siódma rzecz: Serwer raczej nie będzie się rozwijał (nie życzę źlę, ale "mówie jak jest")

Ósma rzecz: mój komentarz jest najprawdopodobniej zbędny, lecz jednak uważam że przyda ci się lekkie zwrócenie uwagi :)

Pozdrawiam

@Down

może być

Edytowane przez matejss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ugulele mi niechodzi o to zebym dostal uba bo byl sluszny zgadzam sie ale to asawa prowokuje

A co do matejssa wiem ze moze sie nierozwijac ale napisalem "Oby" wiec przy tym zostaje

Ja do zadnego kida nie mam zastrzezen np do ugulela chociaz dal mi tego bana rozumiem go ale nie jest Chamski Jak asawa

Do zamkniecia

Edytowane przez AsmaxItsTroll

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

No ale po to to piszesz? Jest to twoje zdanie. Co tobie dał ten temat?

Do Zamknięcia!

Edytowane przez Ewelina_70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...