- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Szukam ekipy do serwera - Kanciasta Dolina [WL] [YT] [10 SLOTÓW]
Pytanie zadane przez
Ravix
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Witam!
Zapewne pierwszy raz mnie tu widzicie, lecz właśnie w tym momencie chcę wyjść z inicjatywą stworzenia serwera, który przypomni wam stare czasy, początki waszej gry w minecraft.
Mam zamiar stworzyć serwer, który będzie opierać się na "rodzinnej" atmosferze, wspólnej grze oraz zabawie, lecz przejdźmy do setna sprawy.
___________________________________________________________________________________________________________
Serwer Kanciasta Dolina. Na pewno każdemu z was kojarzy się on z wybitnymi polskimi zagrajmerami. CTSG, Madzia, PitchBlack, czy też Dżunior i Zaha. Nie dawno przypomniały mi się chwilę, które poświęcałem na oglądanie tego typu filmów. Teraz sam chciałbym dawać innym radość z oglądania ich. Chcę zebrać ekipę ludzi, która będzie chciała się temu poświęcać i tworzyć to dla innych.
___________________________________________________________________________________________________________
Co oferuję?
​___________________________________________________________________________________________________________
Czego oczekuję?
Kilka potrzebnych informacji:
Wzór podania:
1. Wiek:
2. Od kiedy grasz?
3. Czy nagrywasz na YT? (jedna z najważniejszych rzeczy)
4. Mikro/ts?
5. Mutacja?
Proszę pisać poniżej. Wybiorę osiem osób, potem odbędą się rozmowy na skype.
Liczę na was!