kuzyn 7 Napisano 6 Sierpień 2011 (edytowane) Hej!Jest to moja pierwsza mapa typu survival.Wyspa została zaprojektowana przez wookie4747 w wersji alfa. Wyedytowałem ją aby móc stworzyć nowe osiągnięcia.Zasady:Możesz odchodzić tylko na 20/25 bloków od brzegu wyspy.Żadnych więcej zasadOsiągnięcia:Zdobądź 18 diamentów ze skrzynekStwórz TNTStwórz łóżko lub znajdź jeWystrzel coś z dozownikaStwórz chlebZjedz 5 ugotowanych rybPostrzel samego siebie z łukuSpal jedno drzewoStwórz książkęZdobądź 100 kaktusówPołóż łódź na kaktusieStwórz działające podwójne drzwiZbuduj dom z kamiennymi schodamiStwórz całe opancerzenie ze skórSpotkaj deszczZjedz 5 potraw grzybowychSpotkaj znakStwórz ciastoZdjęcia:Download:Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. (<- wymagane konto premium)Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. (nowy link)Dobrze się baw i postuj swoje osiągnięcia!!! Edytowane 1 Sierpień 2012 przez kuzyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizak 7 Napisano 7 Sierpień 2011 Bardzo fajne, polecam 12/8/7/4 zrobione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzyn 7 Napisano 7 Sierpień 2011 Bardzo fajne, polecam 12/8/7/4 zrobione Dzięki za komentarz!Zapraszam innych do postowania i wstawiania zdjęć! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość affib Napisano 11 Sierpień 2011 a ja mam takie osiągnięcia:1 Zdobądź 18 diamentów ze skrzynek2 Stwórz TNT3 Stwórz łóżko lub znajdź je4 Wystrzel coś z dozownika8 Spal jedno drzewo10 Zdobądź 100 kaktusów (chodziło o zrobienie hodowli kaktusa? jeżeli nie to źle zrobione mam)16 Zjedz 5 potraw grzybowych (to samo co z kaktusem)chyba ładnie?z znalezieniem ostatnich dwóch diamentów było najgorzej PS. osiągnięcie nr.2 dlatego że grałem na Normalu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzyn 7 Napisano 11 Sierpień 2011 Generalnie Normal, umożliwia nam o wiele więcej Oczywiście gratulacje za zdobyte osiągnięcia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubarom 0 Napisano 19 Wrzesień 2011 zdobyłem wszystkie osiągnięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZizuL 0 Napisano 11 Październik 2011 Mi osobiście się podoba, sam mam zamiar wstawić mapkę w trybie creative Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzyn 7 Napisano 5 Styczeń 2012 Przypominam, że możecie się wciąż chwalić waszymi osiągnięciami poprzez np. umieszczanie zdjęć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz Renka 0 Napisano 5 Luty 2012 Mapka mi się bardzo spodobała. W przyszłości nagram ją i wrzucę na Youtube moje przygody z tą mapką. Link do mojego kanału : [url="http://www.youtube.com/user/lukrr197"]http://www.youtube.com/user/lukrr197[/url] Aktualnie nagrywam Podwodny Survival Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
~Karti in Love~ 0 Napisano 5 Luty 2012 kuzyn bardzo ładnie to zrobileś lecu UP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzyn 7 Napisano 6 Luty 2012 Zapraszam do wstawiania zdjęć ze swoich budowli! Czy też zdobywanych właśnie osiągnięć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lefondesin 27 Napisano 22 Luty 2012 (edytowane) Extra! Masz plusa. Edytowane 17 Maj 2014 przez lefondesin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz Elljot Marszałek 2 Napisano 23 Luty 2012 Mapa całkiem fajna, chyba zrobię z niej jakąś mini-serię na Youtube Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samekwerty 1 Napisano 23 Luty 2012 fajne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzyn 7 Napisano 26 Luty 2012 Widzę, że wciąż wam się podoba mapa. Czy chcielibyście otrzymać jakąś inną? Jeśli tak to w jakim stylu, może adventure? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flutter Shy 1 Napisano 26 Luty 2012 Taka sobie, nic nadzwyczajnego ale fajnie sobie można pograć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filip9845 2 Napisano 26 Luty 2012 Zapowiada się fajna mapka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szadols 0 Napisano 28 Luty 2012 Grałem i nawet nakręciłem z kolegą . Film: [url="http://www.youtube.com/watch?v=xwpZSwP0338"]http://www.youtube.com/watch?v=xwpZSwP0338[/url] (jeżeli nie można na forum podawać linków do filmów to przepraszam), i mam pytanie: Czy ten zimowy biom to błąd, czy tak powinno być?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 1 Marzec 2012 Podobne do tej wyspy Buraczka w jego filmie ''Buraczek Rozbitek'' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzyn 7 Napisano 2 Marzec 2012 [quote name='Szadols' timestamp='1330467020' post='50652'] Grałem i nawet nakręciłem z kolegą . Film: [url="http://www.youtube.com/watch?v=xwpZSwP0338"]http://www.youtube.c...h?v=xwpZSwP0338[/url] (jeżeli nie można na forum podawać linków do filmów to przepraszam), i mam pytanie: Czy ten zimowy biom to błąd, czy tak powinno być?? [/quote] Błąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiziu19 0 Napisano 3 Marzec 2012 Zrób mapkę adventure, i, przy okazji jakie to jest oprogramowanie do przełączania z creative/survival? a może to po prostu te mapki się na serverze robi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzyn 7 Napisano 3 Marzec 2012 [quote name='kiziu19' timestamp='1330775652' post='51382'] Zrób mapkę adventure, i, przy okazji jakie to jest oprogramowanie do przełączania z creative/survival? a może to po prostu te mapki się na serverze robi? [/quote] W takim razie pomyśle nad Adventure. Co do oprogramowania, to z tego co pamiętam wykonywałem mapkę gdy jeszcze nie było creative, więc wraz z TooManyItems. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzyn 7 Napisano 5 Marzec 2012 Zabieram się właśnie za Adventure, jaki tryb gry wolicie, wieloosobowy czy jednoosobowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuzyn 7 Napisano 3 Kwiecień 2012 @Odświeżam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheWolfik98 0 Napisano 8 Kwiecień 2012 super mapka może nawet nakręcę ja i wstawię na youtube ;D mój kanał to TheWolfik98 ;D Zapraszam i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach