Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
matejss

[Odwołanie] matejss, zak

Rekomendowane odpowiedzi

matejss    0

Nick: matejss i zak
Unique ID:  matejss: zoMTy+Om/tV4IL7mxZ7FrrO15Js

zaK:  pWZbuOh2+KVf5taL6e7espwHRiM=

IP: 

matejss: 178.235.232.114

zak:46.238.214.54

Banujący: Wozie
Rodzaj bana: 30 dni
Reason: Trolling
Argumenty: Nie jest mi przykro, gdyż miałem zmieniony nick, i wbił wozie i powiedzial: MACIE 15 SEKUND ABY ZMIENIC NIK" to ja zmienilem, zak nie pamietam. to 1.

Drugie: Nie ma nic w regulaminie o zmianie nickow!Jest o nickach obrażliwych, nasze nikogo nie obrażały i jest o zmianie w krotkim czasie, ja nie zmienialem jak dotad nickow, zak takze. Na tym samym kanale byly osoby jeszcze z nickami Hebrajskimi i 2x Niemieckimi i nie dostali kary >:c (ja i zak mielismy po rosyjsku)

Pozdrawiam nieserdecznie >: DDD

Edytowane przez matejss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Trollujesz nawet w tym poście. Drogi kolego! Naruszyliście zasady serwera TS3 dotyczące trollingu. Wasze nicki były typowymi prowokacjami, a oprócz nich gadaliście typowe dla trolli "śmieszkowe" bzdury. Wasze zachowanie było celowe, dodatkowo jesteście wszyscy po unbanach, dlatego powinniście się cieszyć, że to nie permy. Pozostawiam do rozpatrzenia szczeblom wyższym, tymczasem zamykam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
castro12321    179

Nie jesteśmy w stanie przetłumaczyć i sprawdzić poprawności ustawionych przez was nicków.

W związku z tym Woozie postanowił poinformować was o konieczności poprawienia nicków na zrozumiałe, osoby, które nie wypełniły tego polecenia (Zak) zostały zbanowane. Osoby, które podważały decyzję administratora (Matejss) również. Reszty osób, które wykonały polecenie, nie spotkała kara.

Osąd Wooziego uważam za słuszny i go podtrzymuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...