Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Szynsz

Czym sie rozni serwer premium od nonpremium

Pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Miloszu_xd    171

Wszystkie serwery tej sieci są premium, mcsv też.

Na nonpremium można wejść mając piracką wersję MC, na premium tylko z oryginalną.

Serwery premium są ogólnie lepsze, administracja jest też bardziej ogarnięta. Na nonpremium gra masa dzieci w wieku <10 lat, więc szczerze odradzam

Edytowane przez Miloszu_xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Szynsz    2

I tak i nie Panie ShookTea :P. Fakt mam piracką wersje Minecrafta ale "na próbe" gdyż zawsze byłem sceptycznie nastawiony do tej gry a kumpel strasznie się nia zachwycał. Suma summarum ściągnąłem z chomika wypróbowałem strrasznie mnie wciągneło i chce kupić premium. Tylko pytanie co sadzicie o gift codach z allegro?? Bo ze strony minecrafta to ciut drogo...

P.S. O co chodzi z tymi wersjami classic pełna itp?? Bo zaznaczyłem w profilu pierwsze lepsze :P

Edytowane przez Szynsz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Miloszu_xd    171

Drogo? Nie kupuj taniej, na 100% oszustwo... inaczej nic by nie zarobili tacy co sprzedają po np. 50 zł

Nie kupuj taniej niż jest na minecraft.net a i przy takich cenach jest ryzyko. Najlepiej zakupić na minecraft.net

Classic=darmowa wersja przeglądarkowa, dosyć mało możliwości.

Demo=darmowa wersja do pobrania, można wypróbować. Jakieś tam ograniczenia czasowe czy coś w tym stylu. Następnym razem zobacz czy czegoś takiego nie ma, zanim zpiracisz :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Szynsz    2

Hmmm zawsze pirace gre przed jej zakupem ot taki nawyk :P Czyli twierdzisz że z allegro lepiej nie kupować?? A ja bede uparty i spróbuje wszak te 10 zł przeboleje jak mnie oszukają :P A przyznam że nie lubie niczego kupowac na zagranicznych stronach bo mój bank mi to utrudnia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Miloszu_xd    171

Tylko uważaj żebyś czasem nie kupił multikonta, pirata, demo lub classica. Sporo cwaniaków takie sprzedaje. Jak już chcesz kupować za taką cenę, to upewnij się przynajmniej że kupujesz gift code. Kupno gotowego konta to najgorsza możliwa rzecz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424

10zł na allegro? To tak samo jak kupić nową Audicę A9 za 2 tysiące złotych, a okazuje się że to stary Cinquecento z wytartymi klockami, rdzewiejącą blacharką i zwaloną kostką skrzyni biegów.

Na allegro jedyne w miarę pewne aukcje to te od 90zł wzwyż, którzy mówią, że gifty prosto z minecraft.net i dają dożywotnią gwarancję. Wszystkie tańsze, tym bardziej z a 10 zł. to konta na których hasla nie zmienisz, a z konta korzysta nawet i kilkaset osób-idiotów (którzy nie doczytali aukcji i dali się nabrać), zanim po 2 miesiącach przestanie działać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Szynsz    2

No tak dość dosadnie to ująłes no to w takim razie zostaje strona minecrafta, czyli musze szykować coś koło 8 dyszek...

Edytowane przez Szynsz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi