Steve 41 Napisano 20 Czerwiec 2013 Wersja 1.6 nadchodzi do nas coraz większymi krokami, podczas gdy my dostajemy już trzeci w tym tygodniu snapshot naprawiający błędy. ‚doFiretick’ sprawia, że ogień nie gaśnie. Burze powodują ogień w każdym miejscu. Licznik śmierci nie zmienia się. Pobranie bloku w … Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. [url=http://minecraft.pl/snapshot-13w25c/]Wyświetl pełny artykuł[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plip Games 23 Napisano 20 Czerwiec 2013 Mnie konie jakoś specjalnie nie fascynują bardziej "Burze powodują ogień po uderzeniu" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShookTea 15 Napisano 21 Czerwiec 2013 Niezbyt dokładnie przeczytałeś :P Po uderzeniu pioruna (i odpowiednich warunkach), ogień pojawia się WSZĘDZIE :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plip Games 23 Napisano 21 Czerwiec 2013 Stop! Zaraz jak to wszędzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShookTea 15 Napisano 21 Czerwiec 2013 Po prostu. Łupnie piorun w drzewo, w tej samej chwili zapala się twój dom 15 kilometrów dalej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plip Games 23 Napisano 21 Czerwiec 2013 (edytowane) Po prostu. Łupnie piorun w drzewo, w tej samej chwili zapala się twój dom 15 kilometrów dalej :P Ta jasne wkręcasz mnie. Na mój rozum to tak: Łupnie piorun w drzewo i okolica się pali tak np. około 15 kratek?? Edytowane 21 Czerwiec 2013 przez Plip Games Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach