Mocny124 7 Napisano 20 Czerwiec 2013 Witam, mam pewien problem z wgrywaniem Sports Moda na Bukkita. Problem leży w tym że nie wiem jak to zrobić :( Proszę o jakiś prosty poradnik co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Alteri 0 Napisano 21 Czerwiec 2013 Sports mod to mod więc musisz go wgrać do Forge'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mocny124 7 Napisano 29 Czerwiec 2013 Może dokładniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Dewmefemayoca 0 Napisano 30 Lipiec 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 konrad11901 25 Napisano 30 Lipiec 2013 @up Następny bot... Administracjo, dodajcie zabezpieczenie przeciw botom! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam, mam pewien problem z wgrywaniem Sports Moda na Bukkita. Problem leży w tym że nie wiem jak to zrobić :( Proszę o jakiś prosty poradnik co i jak.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi