Steve 41 Napisano 19 Czerwiec 2013 Mojang czeka pracowity tydzień. W tym tygodniu studio wypuściło 2 niezapowiedziane snapshoty, a mimo to gracze zgłaszają coraz więcej błędów. Programiści będą musieli jeszcze bardziej „przyśpieszyć”, ponieważ po raz kolejny zapowiedzieli wydanie „Horse Update”! Kwadratowy świat obiegła świetna nowina. Na … Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. [url=http://minecraft.pl/minecraft-1-6-zapowiedziany/]Wyświetl pełny artykuł[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 19 Czerwiec 2013 Za tydzień... chyba raczej za rok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarek1PL1 4 Napisano 20 Czerwiec 2013 (edytowane) Coś się obawiam(wtf? Obawiam? Raczej ciesze, jestem NP), że nowy piracki laucher do minecrafta powstanie lada dzień po premierze. Edytowane 20 Czerwiec 2013 przez Czarek1PL1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 20 Czerwiec 2013 @up O ile mi wiadomo, już powstał, kryminalisto jeden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarek1PL1 4 Napisano 22 Czerwiec 2013 @up O ile mi wiadomo, już powstał, kryminalisto jeden Ten co już "powstał" nie pobierze 1.6, gdyż skończy się to porażką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ravix 0 Napisano 23 Czerwiec 2013 Zobaczymy co z tego będzie. Jak wypuszczą 1.6 to skończy się na to, że przez kolejny rok będą naprawiać bugi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach