Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Noelq

Spawn strefy creative

Rekomendowane odpowiedzi

Noelq    3

Projekt i wykonanie - Noelq. Budowa trwała dwa dni. Obiekt zbudowany na potrzeby nowej strefy na serwerze. Większych problemów konstrukcyjnych nie zanotowałem :P

Nie reklamuj serwera, ostrzeżenie //Dwarf

Rozmiar miejsca w załącznikach nieco mały wiec więcej ssow nie mam jak dołączyc :(

To wrzuć je na imageshack, imgur lub gdzie wolisz ;P //Dwarf

Edytowane przez Unusual_dwarf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171

Zacna budowla milordzie. Wbiłem, obejrzałem, [s]zgriefowałem[/s]. Roślinki coś mi do tego nie pasują, ale i tak jest całkiem nieźle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Noelq    3
Skoro mogę to wrzucam kilka innych ujęć :P (poprzedni mój post z takimi linkami ze strefy spawnu zniknął więc się zgubiłem) 

2rqhzde.jpg
3343v43.jpg
wgrhwh.jpg
35226jd.jpg

Wbiłem, obejrzałem, zgriefowałem.

Nie zostałem :P

Co do reklamy to przyznam się bez bicia zamieściłem adres świadomie bo nie lubię nabijać bez sensu postów byle gdzie, tylko po to by zareklamować serwer na którym stoi coś więcej niż stodoła imitująca spawn, a która to reklama i tak po 5 minutach utonie na 7 stronie. Bo reklam dodawanych jest całe tony ale pochwalić się jakoś mało jest czym patrząc na ilość postów w dziale budowle. Czy to słuszne rozwiązanie dwarf?  (to nie jest absolutnie wstęp do dyskusji a raczej spostrzeżenie. Nie mam zamiaru kontynuować tego tematu. Pytanie było retoryczne więc bez off-topów )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mr.Killa    0

Z góry bardzo ładnie całość się prezentuje.Strasznie lubię kiedy są jakieś krzaczory drzewa i rośliny ozdabiają budowlę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ravix    0

Wow. Ładnie się to wszystko prezentuje. Nic dodać, nic ująć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zampa    10

Podoba mi się konstrukcja szklanych dachów. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz: na pewno budowałeś to dwa dni? Moim zdaniem budowla jest trochę zbyt złożona, by dwa dni starczyły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Noelq    3

Sprawne użycie we i 2 dni to nie jest szczególne wyzwanie. Wiecej było wymierzania tak by to wszystko grało jak trzeba niż samej budowy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42
Konstrukcja ma swój urok, choć mogła być większa i bardziej skomplikowana, ale już nie będę się narzucał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tymo098    0

Ładnie to wszystko wygląda, naprawdę się musiałeś postarać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MooCity    0

Bardzo piekne, taki spawn napewno polepsza wyniki serwer :) 10/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
omb    14

Epicki spawn, widać że sie starałeś moja ocena to 9,5/10, sory ale 10 nie daje nikomu ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Xsaret    3

Jak dla mnie to jest całkiem niezłe , ale staraj się używać miej Diamond Blocków (Jak dla mnie tym blockem nie powinno śie budować) 6/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...