kubex 4 Napisano 13 Czerwiec 2013 (edytowane) Cześć! Zabawa PBF polega na graniu własną postacią na forum. W tym wątku gramy w minecraft. Uwaga: Możemy w PBFach wszystko, ale proszę, bez przesady. Więc wchodzę na jakiegoś RolePlaya, odtąd gra odvywa sie tylko na nim. Otrzymuje startowe pochodnie, stack drewna i narzedzia z kamienia. Czytam regulamin, ogloszenia i fabule. dowiaduje sie o cenie dzialek (100) po czym ide kopać. Wykopalem 2 stacki wegla, 1 stack zelaza i 6 stacków cobbla. PODSUMOWANIE EKWIPUNKU: 2 stacki wegla 1 stack zelaza 6 stacków cobblestone Workbench 19 pochodni 46 drewna TERAZ NASTEPNA OSOBA WCHODZI I GRA SWOJĄ POSTACIĄ. Edytowane 13 Czerwiec 2013 przez kubex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 14 Czerwiec 2013 (edytowane) Wykopałem 3 Diamenty. Ściąłem Drzewo. Oraz zrobiłem 8 pochodni. PODSUMOWANIE EKWIPUNKU: 3 żelaza 6 patyków 3 diamenty 2 węgle 1 WorkBentch Edytowane 14 Czerwiec 2013 przez Oskarowy7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 14 Czerwiec 2013 (edytowane) Taki mały offtopic za co z góry przepraszam, ale marnie to widzę. To ma być RP, tak? Raczej kiepsko się do tego zabierasz ._. Albo żeby offtopu nie było: Nazbierałem śniegu i zrobiłem igloo Podsumowanie Eq: 34 blocki śniegu Edytowane 14 Czerwiec 2013 przez Miloszu_xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 14 Czerwiec 2013 Wpadłem do lawy EQ: Pusto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 15 Czerwiec 2013 (edytowane) Buduję domek. Zużywam trochę narzędzi, cobble, przy okazji idę pozbierać jedzenia. Zdobywam 20 mięsa świni i je przepalam. PODSUMOWANIE EKWIPUNKU: 1.5 stacki wegla 48 sztabek zelaza 5 stacków cobblestone 4 pochodnie 20 mięsa od świni (upieczonego) TERAZ NASTEPNA OSOBA WCHODZI I GRA SWOJĄ POSTACIĄ! Edytowane 15 Czerwiec 2013 przez kubex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach