Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 4. Wyjaśnienia: Dostałem bana za rozmawianie o Xrayu, ludzie jak go nie lubicie ogląda..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 4. Wyjaśnienia: Dostałem bana za rozmawianie o Xrayu, ludzie jak go nie lubicie ogląda..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Szymonnn17

Unban dla Matejss'a ~ Pisze z jego prośby gdyż ma bana na forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Szymonnn17    8
Witam, pisze w imieniu Matejss'a gdyż mnie o to poprosił na skyp.. bo sam ma bana na forum.

1. Nick używany w grze: matejss

2. Nick banującego: sqn

3. Link do swojej listy banów:  

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

4. Wyjaśnienia: Dostałem bana za rozmawianie o Xrayu, ludzie jak go nie lubicie oglądać to mówcie (dla niewiedzących: Xray to Ray z RoosterTeeth). Rozmawialem z Qwer21 o xrayu, ze ogladamy go codziennie, jego serie a tutaj ban... serio?

5. Obietnica poprawy: Nie mam co poprawiac, gdyz nic nie zrobilem

Wszystko powyżej wypełnił on sam i podesłał to na skyp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KubalekPL    3

Weź nie kłam ......

Edytowane przez KubalekPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

W waszej rozmowie była równiez mowa o diamentach i zelazie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Szymonnn17    8

[21:38:11] matejss: odpisz w temacie za mnie: "Diamenty i Zelazo? mowilem "Mysle ze tutaj beda diamenty" albo " O zelazo, co za przypadek"

Od matejssa przez skype

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Zostawiam pojedyncze wycinki ze screenów. Nie są to wszystkie, jednak jeśli ktoś chciałby resztę, to mogę przesłać więcej. n_n

Do rzeczy.

Jak powszechnie wiadomo, X-ray jest jednym z zakazanych modów/textur na naszym serwerze fb, etc. Szczerze powiem, że mogłeś wytłumaczyć innym o co ci chodzi. Myślę, że dobrze znasz stan graczy naszego serwera (nie obrażając go) i wiesz, że nie każdy ogląda RoosterTeeth. Osobiście też ich nie oglądam, więc nie wiem, że taka grupa w ogóle istnieje. Gracze również potraktowali to jako rozmowę o "zakazanym modzie", a nie o grupie, która kręci filmy na YouTube.

Jako iż opisałeś całą sytuację dopiero na forum, czas kary skracam, a temat zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...