Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Muphet

Aether II już dostępny!

Rekomendowane odpowiedzi

Muphet    1

mqdefault.jpg

Witajcie!

Aether został dziś uaktualniony do nowej wersji 2.0! Jest to na razie wersja alpha 1.0 aczkolwiek jest ona stabilna i nie posiada wielu błędów. Developerzy   zapowiedzieli już, że niedługo pojawią się nowe wersje z łatkami itd. Oryginalny temat znajdziecie tutaj: 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Jeżeli nie mieliście jeszcze styczności z tą modyfikacją, Rabus doskonale opisał to tutaj: 

A co ja mam do dodania? Gra się na prawdę fajnie, mimo że jest to tylko testowa wersja. Zostało wprowadzonych bardzo dużo nowości w tym tryb multiplayer, choć na razie nie ma dostępnych innych serwerów niż oficjalny, który swoją drogą przeżywa inwazję graczy i jest strasznie zlagowany.

Do gry zostały dodane dotacje ze skórkami pelerynek i ptaków moa, możliwość tworzenia drużyn (poprzednio trzeba było instalować dodatkowe pluginy) oraz ulepszony system lochów. Koniec z niszczeniem ścian (nawet w creative!), regenerowanie się nagród i potworów oraz blokowanie lochów dla drużyn na określony czas w celu zablokowania farmienia przedmiotów!

Zainteresowanych modem odsyłam na wiki, temat z forum na minecraft.net oraz do mojego Mod Spotlight:

Instalacja modyfikacji w wersji wideo:

Pliki do pobrania: 

Bez linków zarabiających. Ostrzeżenie //Dwarf

Edytowane przez Unusual_dwarf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ravix    0

Ach wyśmienita modyfikacja. Pamiętam gdy ją poznałem u jednego z youtuberów. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...