Gość Toficer Napisano 6 Czerwiec 2013 Salut. Ze względu na coraz milszą atmosferę na tym forum ( :)), fakt, że w Minecraft już nie gram i grać nie zamierzam, oraz przede wszystkim ze względu na moją skłonność do wchodzenia tu co pół godziny bez żadnego celu (może poza nieświadomym marnowaniam własnego czasu): Symbolicznie nie zgadzam się z postanowieniami regulaminu, a przez to, zgodnie z punktem 1.6 Regulaminu Ogólnego forum, to jest: 1.6 W przypadku braku akceptacji zmodyfikowanego regulaminu użytkownik ma możliwość usunięcia swojego konta, kontaktując się z Administracją. Wybierając jako metodę kontaktu z administracją odpowiedni dział na forum, proszę o usunięcie konta "Toficer" i (w miarę możliwości) wszelkich śladów jego istnienia, jak choćby postów. Na chęć administracji forum (jeżeli ten dział nie jest działem odpowiednim), mogę przesłać to podanie na odpowiedni adres mailowy, którego niestety nie znam. --- Co powiedzieć? Ciao, mysie-pysie, jak to mawia CTSG. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 6 Czerwiec 2013 A ja głupi myślałem, że Minecraft jest tym czymś do czego się zawsze wraca. Być może się myliłem. Chciałbyś się ze mną podzielić dlaczego zdecydowałeś, że nie chcesz już wracać do gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 6 Czerwiec 2013 Ehh... ostatnimi czasy wszyscy z "Pierwszych użytkowników" odchodzą, czy to z własnej chęci czy dostają bana... jak Kao powiedzmy... Czemu musi tak być? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 6 Czerwiec 2013 Tak to jest,ludzie przychodza i odchodza.(sorka za brak pl znakow ale PSP ich niema) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 6 Czerwiec 2013 Tak to jest,ludzie przychodza i odchodza.(sorka za brak pl znakow ale PSP ich niema) Tak jest tutaj. Szczerze wiecie z czyjego powodu ludzie odeszli? Z powodu Rabusa. Forum sobie ładnie egzystowało, coraz więcej nowych ludzi, wszyscy weseli, czasem ktoś warna dostał, to było z czego się pośmiać razem z moderacją i ukaranym. Ale później przyszedł Rabus. Najpierw wprowadził pomoc dla non-premium. Ile warnów i banów za protest poszło... Później poszły kolejne reformy (w tym usunięcie Polycraftu czego ja i inni gracze nigdy mu nie przebaczą, bo było to wbicie noża plecy). I w czasie ich trwania Rabus nagle zniknął. Zostawił po sobie syf, burdel i forum pełne wkuźwionych osób. Później pozły permy dla ludzi. Inni odchodzili, bo reszty znajomych nie było. I tak to jest do teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 6 Czerwiec 2013 Wybierając jako metodę kontaktu z administracją odpowiedni dział na forum, proszę o usunięcie konta "Toficer" i (w miarę możliwości) wszelkich śladów jego istnienia, jak choćby postów. Informuję, iż nie istnieje możliwość usunięcia wszystkich postów napisanych przez Użytkownika. Powyższą deklarację traktuję jako zerwanie umowy o świadczenie usług między Użytkownikiem a portalem wraz z brakiem akceptacji Regulaminu. W niniejszej sytuacji Regulamin stanowi o usunięciu konta. Informuję, iż użytkownik od momentu usunięcia konta nie ma prawa do powtórnej rejestracji na forum Minecraft.pl. Konto zostaje bezpowrotnie usunięte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 7 Czerwiec 2013 Coraz fajniej się na tym forum robi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 7 Czerwiec 2013 Kiedyś to były piękne czasy, forum się wspaniale rozwijało, nikt nie narzekał, banów było mniej (trolli również) i to niestety z czasem przestało tak pięknie wyglądać (wina Tuska?). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 7 Czerwiec 2013 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach