Gość Ewelina_70 Napisano 4 Czerwiec 2013 (edytowane) Na kompie najlepiej. Tez gram na kompie i przeszłam całą beatmapę. ^^ Replay nagrałam frapsem. :D Ta beatmapa jest dosyć łatwa więc Danielex polecam Ci ją. ;) Edytowane 4 Czerwiec 2013 przez Ewelina_70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 4 Czerwiec 2013 Przeszedlem kolejna mape ^.^ GoodJuz idzie mi coraz lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 4 Czerwiec 2013 Zakochalem się w tej grze <3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sowiak 0 Napisano 4 Czerwiec 2013 Hmm... ja gram w osu jakos 2-3 miesiace i udalo mi sie dobrnac do #32.609 na swiecie po okolo dwoch tygodniach grania rankedow/approveow :) Profil: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Czy ktos ogarniety w temacie mialby jakies w miare rzadko grane mapki (<40000), ktore pomoglyby wbic troszke PP i dostac sie do pierwszych 10-15k? Z gory dziekuje za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 5 Czerwiec 2013 1.Co to pp?(exp?) 2.Mam juz 6lvl ^.^ 3.Jak ci idzie gra havo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sowiak 0 Napisano 5 Czerwiec 2013 Moze wkleje linka z wyjasnieniami, zamiast samemu to opisywac :) Ogolem to sa punkty, tzw. performance points, ktore definiuja to jak wysoko stoisz w rankingu ogolnym. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 5 Czerwiec 2013 @Redux Jak zrobić taką sygnaturkę z punktami i poziomem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 6 Czerwiec 2013 @Sowiak: Z tego co wiem, to liczą się te bardziej grywalne mapy. Bądź po prostu jak najwyżej w rankingu. Ja tak robię i działa znakomicie. @danielex: Nie grałem pięć dni więc zapewne spadłem, ale ostatnio byłem na 11k z hakiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 6 Czerwiec 2013 @Havo: Nieźle @Redux: Ja też chce wiedzieć jak mieć taką sygnaturkę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 13 Czerwiec 2013 Redux,moze zacznij grac w osu!standart.Musze troche pocwiczyc 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 13 Czerwiec 2013 Z chęcią zrobiłbym jakiegoś battle'a, ale problemem są ludzi, a właściwie ich brak. A jak są, to niech jeszcze ćwiczą (nie będę dawał nauczki "nowym" n_n). Tablet graficzny jest już w drodze, więc w tym tygodniu już go powinienem mieć :). Wreszcie rzucę popsutą myszkę i przeniosę się na niego n_n... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 13 Czerwiec 2013 I nie bedziesz juz gral na kompie?Bedziesz mogl grac ze mna przez tableta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 13 Czerwiec 2013 Może wyjaśnię to tak: W osu! pisak od tableta graficznego może zastępować myszkę. Nie będę grał NA tablecie, ale na komputerze, poprzez tableta. Inaczej nie umiem tego wytłumaczyć. Jak już powiedziałem, zbieram ośmio-osobowom drużynę do battle'a, albo do TeamTag'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 16 Czerwiec 2013 Zglaszam sie,lecz musze troche pocwiczyc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 26 Czerwiec 2013 Wybaczcie za odkop, ale mam pytanka.Jak zdobyc PP? Macie jakies fajne mapy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 28 Czerwiec 2013 @up: Zaliczać piosenki przynajmniej na S Perfect. Najlepiej na hard'ach bo są wysoko punktowane. Dobrze by było, gdyby mapa miała również około 5k zagrań, a nawet mniej. Ja tak robię i działa znakomicie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 29 Czerwiec 2013 Podaj jakies takie mapy na moim poziomie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 29 Czerwiec 2013 25, zaraz 26 lvl, accuraccy, czy jak to tam... 91%. D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 29 Czerwiec 2013 17lvl, 83% celnosci ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 7 Lipiec 2013 Pogralem i teraz mam 22lvl i 93% celnosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 17 Lipiec 2013 Zaczolem ogarniac hardy. Przeszedlem dzis z 3 :O TO CUD! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 17 Lipiec 2013 @Up, triple post. Jeżeli znajdziesz sobie łatwego harda, to nie problem. Też przeszedłem kilka razy, a innych już nie umiem. Jaki z tego wniosek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 17 Lipiec 2013 To nie sa latwe hardy. Nie to co ogladali golzeb i sqn. To sa trudne i za drugim razem przeszedlem :F I tak jestem lepszy :F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 19 Lipiec 2013 (edytowane) Napewno ._. Bo wiesz, ja też przeszedłem kilka, wcześniej niż ty, ale nie mogę przejść innych, 50 ways to say goodbye przykładowo. @EDIT: I tak jestem wyżej w rankingu. Edytowane 19 Lipiec 2013 przez Monualen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 19 Lipiec 2013 Ranking i celnosc popsulem na poczatkach. Pokonalem cie i tak wiele razy :F Nie sprzeczajmy sie o to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach