Dawidpomaga 0 Napisano 31 Maj 2013 jestem całkiem nowy i chciałem się przywitać! Jestem otwarty na pytania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 31 Maj 2013 Witaj... Dawidzie? Ile masz lat? Ulubiony film? Ulubiony serial? Ulubiona gra? Ulubiona książka? Ulubiony kolor? Czy to był zamach? Lubisz kucyki? Lubisz pingwiny? Jeśli Ala ma kota, to ile lat ma Zosia? 2+2x2=? Ścisłowiec czy humanista? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 31 Maj 2013 Witaj. Pytanie: Czemu 2 tematy? Pytanie:[Copy - Paste 8 and 9 from: Miloszu_xd] Pytanie: Czemu "dawidpomaga"? Pytanie: Oglądałeś "Sok z Żuka"? Pytanie: Gdzie mieszkasz "Województwo wystarczy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidpomaga 0 Napisano 31 Maj 2013 nie powiem sam nie wiem:) komiksy lubię a serialu nie mam gra minecraft reszty nie zastanawiałem sie:) pingwiny lubiepomyleczka reszty nie powiem:) albo nie chce już pytan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 31 Maj 2013 Witaj,ile masz lat?Kiedy kupisz se minecrafta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidpomaga 0 Napisano 31 Maj 2013 nie mówię o latach kupię go kiedy będę mógł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 31 Maj 2013 Spoko,ale kup szybko to se pogramy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidpomaga 0 Napisano 1 Czerwiec 2013 yyyy mam minecrafta ale to nie pirat tylko jak założyć konto aby grać multiplayer!?¡¿^^Â¥ ww Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 1 Czerwiec 2013 Hej pomocny dawidzie. @Up albo kupisz grę albo sciągniesz pirata i będziesz narażony na kradziesz nicku oraz będziesz mógł grać tylko na tych noobskich serwrach dla non-premium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidpomaga 0 Napisano 1 Czerwiec 2013 mam go (minecrafta) demo i pełną demo za chiny ludowe nie usune bo mam chaułpe z diaxów ale pełny mi niedziała bo niemam konta to chce offline no nie to klikam play offline i minecraft robi blackscreen jeśli chcesz więcej o budynku pisz pytania o nim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 1 Czerwiec 2013 Diaxy są jednym z najgorszych budulców. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidpomaga 0 Napisano 1 Czerwiec 2013 a czemuż to? Powiem ci o nim więcej ps. Jest także wzmacniany złotem żelaznymi drzwiami i obsydianemTO SURVIVIAL!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 1 Czerwiec 2013 Może i survival, ale nie trzeba robić kolorowego kloca no chyba, że nie jest sześcienny tylko podziemny. Najlepiej to daj screena domku zobaczę jak się prezentuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidpomaga 0 Napisano 1 Czerwiec 2013 pisze przez telefon no i jak dawać screeny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 1 Czerwiec 2013 To się z nimi nie śpiesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidpomaga 0 Napisano 1 Czerwiec 2013 To się z nimi nie śpiesz.Czyli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 1 Czerwiec 2013 (edytowane) Ze screenami, ale błąd z mojej strony, że zapomniałem dopisać o czym piszę. Edytowane 1 Czerwiec 2013 przez Gigeno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidpomaga 0 Napisano 1 Czerwiec 2013 może założe osobny temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 2 Czerwiec 2013 Rzeczywiście teraz już nawet warto zakładać temat wtedy więcej osób się wypowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach