Pueblos 3 Napisano 5 Sierpień 2011 1.Nazwa projektu: Pueblodwór 2.Opis projektu: dwór otoczony murem, moje miejsce zamieszkania z ew. pokojami dla kidów/modów/adminów. Mur będzie okręgiem o promieniu 20-25 kratek. 3.Osoby zaangażowane: Ja 4.Potrzebne materiały: sam sobie dam, ale to głównie drewno. 5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp): nie mam, ale wykonałem to już na innym serwerze, gwarantuję, że będzie fajne.Na serio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaleeek1 4 Napisano 5 Sierpień 2011 Pueblosdwór, czy będzie super jak Ty? Zobaczymy na Tak;)Ale nie wiem jak to będzie wyglądać bez ss:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pueblos 3 Napisano 5 Sierpień 2011 Michalek, nie potrzebuje SS'a :] Patrz:Wow Pueblos! Super projekt! Jako administrator jestem na wielkie TAK! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaleeek1 4 Napisano 5 Sierpień 2011 Ale ja pisałem Taak ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 6 Sierpień 2011 No cóż... jestem na tak ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach