Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
banik1pl

Zbanowany za Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

banik1pl    1
Napisano (edytowane)

Wiec kilka dni temu wydarzyło się coś strasznego dostałem bana za lagi dowodów nie cheaty nie ma i jeszcze prowoj nie może dostać unbana ponieważ administracja jest miła. Dziekuje bardzo za swoja wypowiedź mam nadzieje, że administracja przemyśli swoje zachowanie dziekuje dobranoc.

Edytowane przez banik1pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
banik1pl    1

Nie rozumiem administracji ponieważ zostałem zbanowany za lagi i jeszcze nie moge dostać unbana dla mnie ta sprawa jest poprostu nie powiem jak głupia.Ile razy mam pisać aby dostać tego unbana i jak mam wam udowodnić, że nie miałem cheatów i jeszcze za to,że zostałem zbanowany za lagi muszę się męczyć i pisać jakieś podania o unbana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KubalekPL    3

Admin powiedział ,że nie dostaniesz ub i nie pisz już więcej tych tematów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171

Kilka razy ci pisali, że odrzucają. I kilka razy tłumaczono, że jest różnica między efektem lagów a hackami/cheatami. Więc nie rozumiem, po co to robisz. A ciągłe zakładanie nowych tematów niezbyt pomoże

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
banik1pl    1

MIAłEM LAGI I WALCZE O SWOJE JAK ADMINISTRACJA NIE UMIE ROZRÓŻNIAĆ CHEATÓW OD LAGÓW TO POZDRO SQN POWIEDZ CO DOKŁADNIE WIDZIAŁEŚ I UZNAŁEŚ ZA CHEATY TO, ŻE MNIE COFAŁO TO BYŁY LAGI JA NIE MAM TAKIEGO CUDOWNEGO INTERNETU MAM ZWYKŁĄ RADIÓWKĘ TO DAJCIE MI UNBANA JAK ZOBACZYCIE, ŻE COŚ ROBIE NIE TAK TO DACIE MI UNBANA I JUŻ NIE BĘDE SIĘ CZEPIAŁ NIE MIAŁEM CHEATÓW PRZYSIĘGAM NA WSZYSTKO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70
"Prowoj nie może dostać ub, bo administracja jest miła" - Co to Ma znaczyć? Poza tym zastanawiam się skąd masz dziesięć postów...Już wiem! Spamujesz tymi podaniami o unban...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Perkau    1

Jak się ma lagi to tak wygląda proste nie mam cheatów i nigdy nie miałem.

Prosze o UNBANA!!!!!!!!!

Niesłuszny ban i jeszcze chcielibyscie mnie ukaraćSTOP NIESŁUSZNYM BANOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cytuję banik1pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70
Napisano (edytowane)

@up dlaczego masz multi konto? Gdybyś nie miał, to nie pisałbyś o sobie...

Nawet jeśli cytujesz Edytowane przez Ewelina_70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
banik1pl    1
Napisano (edytowane)

Zostałem zbanowany za lagi i nic tego nie zmieni propsy dla Sqn

I nie mam multikonta elo

Dobra jak ciebie zbanuja za lagi to tobie napisze że inaczej wygladaja cheaty od lagow

i jeszcze rozwala mnie to jak typki piszą, że inaczej cheaty od lagów wygladaja a tego nie widzieli

Edytowane przez banik1pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136

Pisanie w kółko odwołań nie zmieni decyzji administracji serwera, dlatego temat zamykam.

Ponadto ode mnie otrzymujesz +1 za spam i ostrzegam, że za kolejny temat z mojej strony poleci +2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...