Layla 0 Napisano 27 Maj 2013 Będę wdzięczna za uzupełnienie poniższej ankiety. Można ją uznać za "mini top listę". Jak będziecie zainteresowani, mogę po jej zakończeniu wrzucić wyniki :) Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 27 Maj 2013 Wypełniona, szczerze mówiąc kilku tytułów brakowało, zaś "Alien" oraz "Predator" kojarzę tylko z tytułu "Aliens vs Predator". Poza tym brakowało mi opcji "znam, ale nie grałem/nie oglądałem/nie czytałem". Jednakże cała ankieta była niezła. Można wiedzieć w jakim celu ją przeprowadzasz? Projekt na studia, czy coś? Najtrudniejsze pytanie było związane z tym co aktualnie robię, czy się uczę, czy pracuję: :D Pozdrawiam, maturzysta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Layla 0 Napisano 27 Maj 2013 Prawda, wielu tytułów brakuje. Niedawno zdałam sobie sprawę, że zapomniałam nawet o uwielbianych przeze mnie pozycjach takich jak: Mass Effect czy Skyrim. Tak to niestety jednak jest, gdy nad ankietą siedzi się jeden wieczór. Przyznam, że ankieta wcale nie jest mi potrzebna na studia. Pomysł na nią narodził się w trakcie spotkania z kumplami przy piwie i wymiany poglądów na temat środowiska polskich graczy. Bardzo sprzecznych poglądów :D i wszystkich opartych na intuicji, bo nikt tak do końca nie miał pewności jak naprawdę jest. Najbardziej nas nurtowało czy polscy gracze mają sentyment do tych samych serii co gracze na zachodzie i czy podobnie jak oni mamy skłonność do gadżeciarstwa. Albo czy to prawda, że tak mało dziewczyn gra i czy prawdą jest, że wiele dziewczyn nigdy nie oglądało Gwiezdnych Wojen ;) Więcej na razie nie zdradzę, bo nie chcę wpłynąć na wyniki. A wyniki zapowiadają się ciekawie. Może zrobię też krótką animację o ulubionych starych seriach i wrzuce na youtube. Dziękuję za wypełnienie ankiety :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach